Meillä kotona -kaupat

Olisikohan noita villapeittoja myös aikuisten koossa? Katso poiminnat vauvan ja taaperon huoneeseen ja tee ostokset helposti kotoa käsin

MAINOS
Olisikohan noita villapeittoja myös aikuisten koossa? Katso poiminnat vauvan ja taaperon huoneeseen ja tee ostokset helposti kotoa käsin
Hyviä uutisia pikkulasten vanhemmille. Nämä ihanat lastenhuoneen uutuudet lupaavat lapselle lämpöä, unta ja leikkiä. Niillä pärjätäänkin aika pitkälle.
Julkaistu: 3.4.2020

Lastenhuoneen ihanimmat – 10 tuotetta vauvalle tai taaperolle

Helppo petaus

Muotoonommeltu lakana on helppo sujauttaa pinnasänkyyn vauvan patjan päälle, ja tarpeen mukaan sen saa pyykkiin yhdellä ranneliikkeellä. Satumainen kuosi takaa pikkuiselle kauneimmat unet.

Hedelmät ovat terveellisiä

Vauvan kanssa touhutessa tarvitsee aina hyviä purnukoita. Yhdessä on vanulappuja, toinen on tuttipiilo ja kolmanteen jemmataan äidin karkkeja... Bambusta ja rottingista valmistettu Ferm Livingin pikkukori on 28 cm korkea.

Pilvirintama saapuu

Kasvaako teillä nuori meteorologi? Ihastuttava pilvimobile vangitsee vauvan katseen ja saa hänet rauhoittumaan.

Ensimmäisiin uniin

Vauvan pussilakanasetti on pehmoista, laadukasta luomupuuvillaa. Kauniita unia, pikkuinen.

Ihana pötkö

Unikäärme on mainio lelu, jonka voi kietoa turvallisesti syliinsä. Luomupuuvillainen pehmokäärme auttaa myös saamaan vauvan mukavaan asentoon vaikka ruokailun ajaksi.

Hopoti hoi!

Ekologisesta lampaanvillasta valmistettu huopa on mitä suloisin lämmike vuoteeseen tai vaunuihin. Toisen puolen väritys on hauskasti käänteinen.

Kaverit lähellä

Kuka leikkii mun kanssa? Ai, siinähän te kamut olettekin. Vauvan leikkikaari viehättää perheen pienintä ennen kuin hän lähtee konttaamaan.

Pehmeyslupaus

Suloinen vauvanhuopa on valmistettu 60 % merinovillasta ja 40 % lampaanvillasta. Se on siis erityisen pehmeä, melkein kuin vauvan poski.

Puuseppä paikalle

Eipä aikaakaan, kun hän haluaa jo korjata kaiken. Taaperon touhuihin sopii tämä puusta valmistettu, laadukas työkalusarja.

Askarrellaan!

Ei toimetonta hetkeä lasten kanssa. Jos ei maalata vesiväreillä tai muovailla muovailuvahaa, leivonta voisi olla hauskaa. Esiliinalle on käyttöä päivittäin.

Kommentoi »