Multa-allas keskellä kotia tai köynnös oviaukon yllä! 17 x idea viherkasveilla sisustamiseen

Multa-allas keskellä kotia tai köynnös oviaukon yllä! 17 x idea viherkasveilla sisustamiseen
Viherkasveja seinällä, jättikasvi tuomassa vehreyttä ja monta muuta ideaa, jotka on esitelty kotijutuissamme. Tuo lisää vihreää myös omaan kotiisi näillä vinkeillä!
Julkaistu: 12.1.2021
Yhdistele eri värisiä ja muotoisia kasveja, lopputulos on mielenkiintoinen coctail. Irene rakastaa huonekasveja. Kokeilemalla ja siirtelemällä hän etsii jokaiselle sopivan paikan 38-neliön kaksiostaan.
Loppuiko lattiatila? Nosta osa kasveista korkeammalle, kuten Jennin ja Jeren kodin olohuoneessa.
Modernin puutalon hieno yksityiskohta on kaksi metriä syvä multa-allas. Eksoottiset kasvit saavat suoraa luonnonvaloa kattoikkunasta. Altaassa kasvavat muun muassa viikuna, juovatraakkipuu, muratti ja kolibrikukka.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Uusia ulottuvuuksia kasviharrastukseen! Osta kasvatuspaketit ja muut tarvikkeet Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU

Valitse ruukku, joka ilahduttaa. Viherkasvit kuuluvat olennaisena osana puutalokodin sisustukseen.
Suuret viherkasvit ovat varma keino lisätä kodikkuutta, kuten tässä helsinkiläiskodissa. Monet kasveista ovat kulkeneet Nickin ja Milkan perheen matkassa jo pitkään.
50-luvun talossa asuva Annika näki kerran Pinterestissä kuvan naulakosta, jossa roikkui amppeleita. Hän sovelsi ideaa kaverilta saatuun hattuhyllyyn.
Kasvit pehmentävät kauniisti modernia takkaa Fridan ja Maxin kodissa Marbellassa.
Joukossa on voimaa! Kokoa näyttävä rykelmä kasveja yhteen. Reginan viherhurahdus sai alkunsa yhdestä heräteostoksena hankitusta peikonlehdestä. Nyt auralaiskoti suorastaan pursuaa kasveja.
Tuo vihreyttä muuallakin kuin ikkunalaudoille. Nopeakasvuinen hopeaköynnös kehystää rehevästi opettajaparin 50-luvun talon oviaukkoa.
Anna kasveille mahdollisimman valoisa paikka. 80-luvun kerrostaloasuntoa koristavat monet kasvit. Osan taiteilija Kristiina Louhi on ostanut peukalonpään kokoisena vuosia sitten, osan perinyt lapsuuden kodista.
Viherkasvit saavat tukea taustatapetista. Louisen ja Simonin puutalossa Billnäsissä seinätkin ovat puhjenneet kukkaan.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Uusi ruukku, uusi ilme kasvillesi! Osta nämä tuotteet Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU
Kasvit tuovat pehmeyttä ja kontrastia harmaaseen betoniseinään. Tiinan ja Markuksen loft-koti on niin valoisa, että viherkasvit jaksavat kukoistaa.
Kun kasvutila loppuu kesken, ota käyttöön ikkunat. Vanhan kyläkoulun ikkunoilla kasvit saavat riittävästi valoa. Yrttihylly on itse nikkaroitu.
Iso kasvi tuo valtavasti vehreyttä. Eevan ja Markuksen kaupunkikoti on vaalea ja valoisa. Komean limoviikunan Markus peri edesmenneeltä isoäidiltään.
Taran räiskyvässä omakotitalossa on kasveille omistettu ikioma hylly.
Kun arki tuntuu ankealta, muokkaa kodista kunnon kotiviidakko. Arkeologi Johanna Sepälle oma koti on kupla, jonne saa paeta harmautta.
Lauran ja Tuomaksen kerrostalokodissa viherkasvit on nostettu kirpputorilta löytyneelle tv-tasolle. Kukkapöydäksi taipuu moni taso, penkki tai jakkara, joten käytä kekseliäisyyttä!
Kommentoi »