Hyvästi, muovituolit! Terassitrendit 2018 suosivat keveitä luonnonmateriaaleja
Sisustus
Hyvästi, muovituolit! Terassitrendit 2018 suosivat keveitä luonnonmateriaaleja
Tämän kesän uudet pihakalusteet ovat siroja ja helposti siirreltäviä. Pinnalla ovat luonnolliset värit ja materiaalit. Poimimme kauneimmat vaihtoehdot!

Rottinkia ja bambua

Rottinki on edelleen ajankohtainen. Nyt siitä valmistetut kalusteet taipuvat moderniin muotoon. House Doctorin Lounge-tuolia saa luonnonvärisenä ja mustana, noin 255 €.
Jos haluat valtaistuimen, hanki korea ja kookas Peacock-rottinkituoli, (kork. 166 cm) 549 €, Parolan rottinki. Rottinkisohva tyynyillä (138 × 68 cm) 695 €, Nordal. Kokoontaittuvat ja keveät aurinkotuolit ovat käteviä vaihtelevassa kesäsäässä. Relax-tuoli on bambua, 140 €, Broste Copenhagen.
Saat lisää istumapaikkoja keveillä rottinkituoleilla, jotka on vaivatonta siirtää tarpeen mukaan takaisin sisälle. House Doctorin Coon-rottinkituolin runko on rautaa, 367 €, Room 21.
Tummanvihreät bambukalusteet tuovat betoniparvekkeelle viidakkotunnelmaa. Mandisa-penkki 139 € ja tikkaat 54,75 €, Lene Bjerre.

Klassinen puu

Linjakkaat kesäkalusteet kestävät aikaa ja sopivat niin kaupunkiterassille kuin mökkipuutarhaan. Ruotsalaisen Hillerstorpin uutuus on ajaton Oas-kalustesarja. Materiaalina on valkolakattu metalli ja kanelinsävyiseksi käsitelty mänty. Oas-pöytäryhmä (120 × 70 cm) n. 1 640 €.
Raikkaat raidat ja kukkakuviot tekstiileissä nostavat kulahtaneet puupinnat uuteen kukoistukseen. Kuvan tekstiilit ovat Eightmoodin tulevan kesän mallistosta.
Kutuluoto Retro -malliston puukalusteet perustuvat perinteiseen 50-luvun lepotuoliin. Sarja on täydentynyt uusilla kokoontaitettavilla terassikalusteilla ja väreillä. Mäntypuiset kalusteet valmistetaan Suomessa. Lepotuoli alk. 395 € ja jakkara-pöytä alk. 245 €, Westanqvarn.
Kesäpäivänä on ihana kokoontua pöydän ääreen ja nauttia maisemista. Valkoiseksi maalattu mäntyinen Furusund-kalusteryhmä sisältää penkin, pöydän ja kaksi tuolia (140 x80 cm) 359 €, K-Rauta.
Jämäkkä tiikkipenkki on kotonaan saaristomaisemassa. Skagerakin uutuuspenkissä on kätevä laskutaso astioille tai kukkaruukuille, (144 × 70 cm) 1 269 €.

Säänkestävä metalli

Hanki yhden suuren ulkopöydän sijaan kaksi pienempää. Rento tunnelma syntyy, kun yhdistät kaksi samankokokoista mutta eriväristä pöytää. Alumiinirunkoinen Reform-pöytä tiikkitasolla (125 × 71 cm) 1 195 € ja alumiinitasolla 1 125 €, Skagerak.
Pehmennä metallisohva tyynyillä ja sijoita se lempipaikkaasi. Metallinen istuin kestää hyvin säätä, 349 €, Jotex.
Pieneen tilaan: kevyt­rakenteisia ja kokoontaittuvia metalli­kalusteita on helppo siirtää, ja ne kestävät kovaakin käyttöä. Picnic-pöytä (halk. 105 cm) 699 € ja pidottava Picnic-jakkara 279 €, Skagerak.
Teräksestä ja kuitubetonista tehty penkki sopii moneen käyttöön ja joka säähän. Outrup-penkki (120 × 37 cm) 149 €, Jysk.
Tee terassille moderni lounge linjakkaalla sohvaryhmällä. Alumiinirunkoinen Levanger-sohva ja -pöytä yhteensä 499 €, Jysk.

Kauniit ja tärkeät asusteet

Asettele lyhtyjä terassin tunnelmantuojiksi tai korosta niillä puutarhan kauneimpia kohtia. Madam Stoltzin lyhdyt ovat rottinkia ja bambua, alk. 16,90 €.
On vaikea keksiä leppoisampaa loikoilupaikkaa kuin riippumatto. Tänä kesänä keinu on terrakotan-värinen, 64,90 €, Granit.
Pienistä Ib Laursenin metallipöydistä syntyy pinoamalla vaikkapa istutuspöytä, jonka voi illan tullen siivota ja muuttaa sohvaryhmän apupöydiksi, 85 e ja 99 €, Herttanen Design.
Uudista terassituoli tai penkki pirteällä patjalla. Käännettävän Mynsteri-patjan voi rullata ja sitoa narulla kiinni säilytystä varten, (80 × 150 cm) 155 €, Marimekko. Lattiatyyny pehmittää istumapaikan. Addo-tyyny on kestävää juuttia, (60 × 60 cm) 54,95 €, Ellos.
Pesämäinen riipputuoli on kuin luotu lepohetkiin. Swing-tuolin väreinä ovat trendikäs terrakotta, musta ja valkoinen, (80 × 120 cm) 108 € , Madam Stoltz.
Istutuslaatikot rajaavat tiloja ja tuovat näkösuojaa. Viherlaatikko 169 € ja viherporras 119 €, Kekkilä.
Ruukkupuutarha on helppo siirtää. Saat ryhmään runsautta, kun istutat ruukkuihin vuorotellen matalia ja korkeita kasveja. Ruukut alk. 20,90 €, Jotex.
Kommentoi »