Meillä kotona -kaupat

Hyödynnä Meillä kotona -kauppojen kevätdiili: saat tämän viikon ajan –10 % alennuksen valikoimastamme!

MAINOS
Hyödynnä Meillä kotona -kauppojen kevätdiili: saat tämän viikon ajan –10 % alennuksen valikoimastamme!
Nyt on hyvä hetki tehdä ostoksia kotiin, mökille ja puutarhaan! Tutustu Meillä kotona -kauppojen valikoimaan ja hanki omat suosikkituotteesi nyt –10 % alennuksella.
Julkaistu: 10.5.2021
Usein kevään tullen koti tuntuu kaipaavan jotain uutta. Ehkä kukoistukseen herännyt viherkasvi tarvitsisi kivan ruukun? Tai toisiko uusi tapetti sisustukseen kaivattua terää? Terassikin olisi hyvä laittaa kuntoon ennen kuin kausi pyörähtää kunnolla käyntiin!
Kevään kunniaksi haluamme tarjota sinulle –10 % edun Meillä kotona -kauppoihin. Löydät tuotekategorioistamme runsaasti erilaisia tuotteita: piensisustustavaraa, huonekaluja, keittiötarvikkeita, valaisimia, tapetteja ja vaikka mitä muuta. Poimi ostoskoriin omat suosikkituotteesi ja hyödynnä viikon diili!

Meillä kotona -kauppojen viikon diili: saat –10 % alennuksen Meillä kotona -kauppojen valikoimasta.

Etu on voimassa 10.–16.5.2021. Etu ei koske Helsingin Villasukkatehtaan ja Nordic Nestin tuotteita. Alennetut hinnat näkyvät suoraan tuotekorteilla niissä tuotteissa, jotka kuuluvat edun piiriin.

Suuntaa siis kauppaan ja selaa eri tuotekategorioidemme antia – pääset perille tästä linkistä!

Tässä muutamia poimintoja eri tuoteryhmistämme

Sisustustuotteita kotiin & mökille

Tapetteja moneen tilaan & tyyliin

Kaikkea ihanaa terassille & parvekkeelle

Kasvien hoitoon & kasvatukseen

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
2 kommenttia