Hyllyjen aika! Asettele lempiesineet seinälle – tässä 7 siroa avohyllyä
Sisustus
Hyllyjen aika! Asettele lempiesineet seinälle – tässä 7 siroa avohyllyä
Keveillä avohyllyillä saa säilytystilaa ja eloisuutta tyhjille seinille. Kokoa hyllyasetelma tai satsaa yhden hyllyn taktiikkaan. Tärkeimpiä ovat esineet, joita hylly kannattelee.
14.2.2018
 |
Avotakka
String-hylly sopii kaikkiin kodin tiloihin. Muotoilija Elina Aalto säilyttää hyllyssään mausteita, jotka hän on laittanut yhtenäisiin lasipurkkeihin. Mausteiden nimet on tehty Dymo-kohokirjoituslaitteella. Köynnöskasvi viihtyy hyvin ylähyllyllä. String Pocket -hylly (60 x 15 x 50 cm) 149 €, Finnish Design Shop.
Pythagoras-hyllyt on sijoitettu seinän mittaiseksi rivistöksi siten, että joka toinen hylly on eri tasossa. Hyllyyn on sijoitettu kirjojen ohella eri muotoisia esineitä, jotka nousevat hyvin esiin sinistä taustaa vasten. Sininen ja vihreä on kevään kutkuttavin väriyhdistelmä. Hyllyn leveys on 80 cm, syvyys 20 cm, korkeus 20 cm 86 €, Maze Interior.
Saimaa-hylly on kotimainen uutuus, jonka on suunnitellut Pauliina Rundgren. Hyllyn kaareva reunus paljastaa ja piilottaa esineitä. Viherkasvit ja lasiesineet nousevat hyvin esille ja mustassa ja vihreässä metallihyllyssä. Pulverimaalatun ruostumattoman hyllyn mitat 60 x 14 x 14,5 cm 79,50 €, Handicrafts.
Hyllyn ja naulakon yhdistelmä on kätevä apuri eteisessä. Siihen ripustetaan lempilaukku ja takki. Ylähyllyä ei sotketa asusteilla vaan muutamalla omaan tyyliin sopivalla esineellä. Hylly, House Doctor.
Puolikaaret ja ympyrät ovat trendikkäitä elementtejä kalusteissa. Kylpyhuoneen säilytyksen voi ratkaista luovasti kiinnittämällä seinälle erimuotoisia hyllyjä ja ripustimia. Ferm Livingin ripustettava pikkuhylly ja laatikkohylly ovat tulossa myyntiin lähiaikoina. Pyöreä ripustin 35 €.
Laatikkomaiset metallihyllyt antavat raamit lempiesineille ja viherkasveille. Jos haluat korostaa jotain tiettyä esinettä, jätä sen viereen tyhjää tilaa. George-hyllyt myydään parina, pieni hylly 25 x 35 cm, iso hylly 30 x 30 cm 79,95 €, Ellos.
Käytännöllinen hyllyasetelma on tarpeen pienessä makuuhuoneessa. Pythagoras-sarjan hyllyissä on myös laatikollinen versio, joka sopii hyvin yöpöydäksi. Sängyn yläpuolelle sijoitetut hyllyt saavat huoneen vaikuttamaan korkealta. Laatikolliset Pythagoras-hyllyt ovat tulossa myyntiin lähiaikoina, Maze Interior.
Kommentoi »