Jotain muuta kuin perinteistä! 24 hulvatonta joulukoristetta sinulle, jonka juhla on maustettu ripauksella huumoria

MAINOS
Jos perinteiset tontut ja joulupallot eivät ole sinun juttusi, olet saapunut oikeaan paikkaan. Kokosimme 24 tavallista hulvattomampaa joulukoristetta, jotka taatusti nostavat hymyn sinun ja jouluvieraidesi huulille. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

24 koristetta hieman hulvattomampaan joulukotiin

1. Et tarvitse erikoislaseja

Joulutähdessä on hyvä olla ulottuvuutta. Paperinen Skillinge 3D -tähti on puolimetrinen pakkaus silkkaa iloa. Värejä on kolme: jouluisat vaaleansininen, vaaleanpunainen ja valkoinen.

2. Joulukirkko kotonasi

Aamulla väsyttää, illalla on ähky ja saarnakin voi olla tylsä. Lähes puolimetrinen koristekirkko tuo kotiin ripauksen harrasta tunnelmaa. Valokirkko toimii paristoilla ja siinä on 10 led-lamppua.

3. Tulevaisuuden lumiukko

Mikään ei sano ilmastokriisi niin kuin musta lumiukko. Kevennä sen viestiä yhdistämällä koristeeseen käpyjä ja valoja. Saatavilla kaksi eri kokoa.

4. Enkeli lentää sun jouluun

Lapset eivät ehkä ole kilttejä, mutta ainakin yksi enkeli pitää joka torpasta löytyä. Antiikkikullanvärinen pienoispatsas tuo menneiden aikojen tunnelmaa moderniinkin kotiin.

5. Apua, kroko nielaisi kynttilän

Matelija on liian vähän käytetty jouluhahmo. Kruunukynttilä sopii kierrätysalumiinista valmistetun krokotiilin suuhun täydellisesti.

6. Tahdissa, pyydän

Maailman hiljaisin ja kestävin Lucia-kulkue on tässä. Sähköllä toimivan kynttelikön leveys on 48 senttiä ja korkeus 22 senttiä.

7. Lahja-auto matkaan jo käy

Krominen volkkari tuo joulun tullessaan. Saatavilla on myös valkoinen kuusi katolla -malli sekä musta lahjapaketit katolla -malli.

8. Se on tonttu!

Pidä mielleyhtymäsi omana tietonasi. Ruotsalaissuunnittelijan keramiikkatonttu on jäädyttänyt päänsä, mutta vain hyvällä tavalla. Saatavilla kolme kokoa, jos koolla siis on sinulle väliä.

9. Ryhdy oman elämäsi Lassiksi

Jos rakastat Lassi ja Leevi -sarjakuvien lumiukkoja, rakastut myös näihin DBKD:n lumiukkoihin. Osta tarpeeksi monta, jotta saat luotua kuvaelmia. Myynnissä kaksi kokoa.

10. Joulukaktus on rakennettu

Maailmankansalainen koristelee jouluksi vaikka kaktuksen, jos sille päälle sattuu. Tanskalaissuunnittelijan muotoilema koriste on 35 senttiä korkea ja rautaa.

11. Laama olkoon kanssasi

Joulu ei ole joulu ilman laamaa. Se ei ehkä ole yleinen sanonta (vielä), mutta totta se on silti. Kimalletehosteet ja tekoturkis tekevät tästä söpöläisestä täydellisen.

12. Joulupuu on rakennettu

Joulu on taika-aikaa, joten sytytä siis kynttilät satupuukynttelikköön. Korkeutta kyntteliköllä on puoli metriä, ja valo saa sen pinnan kimaltamaan lumoavasti.

13. Ei, se ei ole Petteri

Tätä seinäkoristetta tehtäessä ei vahingoitettu eläimiä. Donald on 80 senttiä korkea hirvieläimen pää, mutta se on tehty kevyestä polyresiinistä. Sarviin voisi muuten ripustaa joulukoristeen jos toisenkin.

14. Ei hauku!

Joulukuusesi kaipaa joulukoiria, ja kas, tässä niitä on. Kolmen koristeen setissä on kolme eri rotua. Löytyykö oma karvakuonosi näiden joukosta?

15. Virallisesti ne ovat pilviä

Lastenhuoneen mobilessa on tuotekuvauksen mukaan pilviä, mutta jokainen jouluttaja tietää, että pipareitahan siinä roikkuu.

16. Eleettömiä joulueläimiä

Jos makusi on pelkistetty, olet todennäköisesti pulassa hahmokynttelikköjen kanssa. Tai sitten et! Tämä eleettömän linjakas ryhmä sopii jokaiseen kotiin.

17. Ei niin eleettömiä joulueläimiä

Jos taas makusi on humoristinen, tykkäät ehkä enemmän sarjakuvamaisesta ilmaisusta. Tässä sitä nyt olisi! Joulupukin aattoiltaa kuvaavasta koristeesta löytyy myös paristolla toimivat, ajastettavat valot.

18. Ei todellakaan eleetöntä menoa

Laserleikattua puuta, vuoristomaisema, punalakki ja hänen lumiukkonsa. Jos makusi on rönsyilevä, sinua on onnistanut. Paristoilla toimivan kynttelikön voi ajastaa syttymään ja sammumaan oman aikataulusi mukaan.

19. Melkein kuin luonnosta, osa 1

Voisit kerätä metsästä maahan pudonneita käpyjä ja liimata niitä kynttilänjalkoihin, etkä edes rikkoisi jokamiehenoikeuksia. Helpommalla kuitenkin pääset, kun ostat kävyillä koristellun valmiin kynttelikön.

20. Melkein kuin luonnossa, osa 2

Voisit irrottaa puista kaarnaa ja liimata sitä puulaatikon reunaan, mutta silloin rikkoisit jokamiehenoikeuksia. Pysy kaidalla tiellä ja panosta valmiiseen kynttelikköön. Puuta sekin on.

21. Kaksi ihanaa yhdellä kerralla

Onko se lyhty? Onko se kaunis talvinen maisema? Se on molemmat! Paristokäyttöinen led-valaisin tuo talven myös sinne, missä vasta haaveillaan nietoksista.

22. Neulaset on niin nähty

Vaihda vihreä varistaja mustaan metallikuuseen ja minimoit siivoukseen kuluvan ajan. Latvatähti kuuluu pakettiin, mutta muuten minimalistinen kuusi antaa koristelijalle vapaat kädet.

23. Joulumaa on jokaisella lipaston päällä

Reinbek-sähkökynttelikkö on oikea talven ihmemaa. Sen käyttökausi ulottuu siis joulun yli pitkälle kevääseen. Kynttilät ovat ledejä, joiden virtalähteenä toimivat paristot.

24. Pieni on kaunista

Jos kotonasi on vain vähän neliöitä, kannattaa perinteinen joulukuusi korvata kompaktimmalla mallilla. Näpsäkän kokoinen käpykuusi sopii sekä joulupöydän koristeeksi että lipaston päälle. Viritä kuuseen pienet jouluvalot, ja juhla voi alkaa!

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 15.11.2019
2 kommenttia