Hohtoa sisustukseen – aurinkopeilillä
Sisustus
Hohtoa sisustukseen – aurinkopeilillä
Jos vintiltäsi löytyy kultainen aurinkopeili, laita se seinälle. 1970-luvulla suosittu Espanjan-tuliainen on nyt himoittu sisustusesine.

Sanni Koffertin kirpputorilöydöstä puuttuu kaksi sakaraa. Hänen oli tarkoitus korjata peili mutta se vain jäi, sillä Seesbysanni-blogin pitäjä tottui epätäydelliseen peilliinsä. Retropeili on olohuoneessa pahvisista putkiloista valmistetun Muuton Oto-hyllyn yllä. Koristeellinen peili on hyvä vastakohta modernille sisustukselle.

Aurinkopeilejä valmistetaan nykyisin myös rottingista. Rottinkipeili on keveämpi ja modernimpi versio kullatusta peilistä. Se on helppo sovittaa myös minimalistiseen sisustukseen. Peilit, Urban Outfitters.

Perinteinen aurinkopeili antaa hohtoa sisustukseen. Jos arkinen eteinen tympii, laita seinälle aurinkoinen katseenvangitsija. Peilin halkaisija 53 cm, 69,95 €, Zara Home.

Pukusuunnittelija Erika Turusen makuuhuoneessa on kokoelma vanhoja aurinkopeilejä, joita on hän on tuonut matkoiltaan. Teatteri-, tanssi- ja oopperapuvustuksista tunnettu suunnittelija on ripustanut erikokoiset peilit vanhan rautasängyn yläpuolelle. Peilikollaasi sopii hyvin yhteen pukusuunnittelijan herkullisten kimonoiden kanssa. Lue juttu Turusen kodista syyskuun Avotakasta.

Lue lisää:

Kommentoi »