Meillä kotona -kaupat

Sieniä siellä, sieniä täällä! Nämä 6 sisustusjuttua jokainen himosienestäjä tarvitsee kotiinsa – kurkkaa poiminnat ja osta omasi täältä

MAINOS
Sieniä siellä, sieniä täällä! Nämä 6 sisustusjuttua jokainen himosienestäjä tarvitsee kotiinsa – kurkkaa poiminnat ja osta omasi täältä
Millaisen valaisimen, koristetyynyn tai peilin sienten ystävä valitsee? Kurkkaa 6 ideaa, joilla tuot kotiisi sieniä (ja vähän lisää hauskuutta).
Julkaistu: 16.10.2020

6 sisustusjuttua himosienestäjän kotiin

1. Valaisin kuin sieni

Mikäs lajike se tämä onkaan? Selettin hauska seinävalaisin (korkeus 29 cm) tuo sopivasti valonkajoa vaikkapa suppilovahverosadon perkaamiseen.

2. Punainen sienityyny on kodin piristys

Kärpässienityyny (korkeus 46 cm) on suloinen ilmestys lastenhuoneessa, mutta sopisi myös erinomaisesti sieniharrastajan olohuoneen sohvaa koristamaan.

3. Kangaskassi sieniretkille

Metsäkävelyllä ei aina jaksa kantaa mukana koria, mutta onneksi taskuun voi sujauttaa kangaskassin. Puuvillaisessa kassissa (koko 33 x 40 cm) on sisätasku, johon mahtuu vaikkapa sieniveitsi.

4. Sienestäjän kodissa on oltava sienipeili

Metsästä tullessa kurkkaus peiliin (korkeus 33 ja leveys 45 cm) kertoo, kuinka paljon havunneulasia ja hirvikärpäsiä hiuksiin on takertunut. Mikä olisikaan sopivampi peili tähän hommaan?

5. Metsäisiä muotoja lampussa

Örsjön hauska pöytävalaisin (korkeus 40 cm) sopii tuomaan valoa vaikkapa eteisen pöydälle, kun sienestäjä riisuu pois kumisaappaitaan.

6. Sienet seinälle julisteella

Mistä tunnistaa himosienestäjän? Siitä, että sieniä ei löydy pelkästään paistinpannulta vaan myös seiniltä. Tyylikäs opetusjuliste on herkkusuun oodi luonnolle.

Kommentoi »