Kotivinkki

Herkulliset jauheliharuoat

Herkulliset jauheliharuoat
Lihapullat, bolognese ja makaronilaatikko saavat uusia kilpailijoita Kotivinkin jauhelihaohjeista.

Jauheliharuokien ei tarvitse olla aina samanlaisia. Kaupoista löytyy nykyään laajat valikoimat erilaisia jauhelihoja. Kannattaa myös tuunailla vanhoja reseptejä ja etsiä uusia makuja jauheliharuokiin.

Naudan paistijauheliha on valmistettu eläimen takaosan paistilihoista. Se on vähärasvaista ja sopii kaikenlaisiin jauheliharuokiin. Naudan jauhelihaa tehdään myös eläimen etupään sitkeämmistä osista. Silloin lihassa voi olla hieman enemmän rasvaa, mikä toisaalta tuo ruokaan enemmän makua.

Vaihtoehtoja naudalle

Tutkimalla lihatiskin tarjontaa löydät vaihtoehtoja naudanlihalle. Hieman mehukkaampi ja rasvaisempi nauta-sikajauheliha sopii erityisesti murekemassoihin.

Kokeile myös maukasta lampaanjauhelihaa tai miedompaa broilerinjauhelihaa.

Julkaistu: 3.2.2011
Kommentoi »