Meillä kotona -kaupat

Viluvarpaiden parhaat kaverit! Osta Helsingin Villasukkatehtaan sukat itselle ja lahjaksi Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Viluvarpaiden parhaat kaverit! Osta Helsingin Villasukkatehtaan sukat itselle ja lahjaksi Meillä kotona -kaupoista
Helsingin Villasukkatehtaan herkullisen väriset villasukat lämmittävät kolealla säällä sekä kotona että ulkoillessa. Sukat ovat paitsi kivan näköisiä myös kestäviä: villan ja polyamidin sekoitteesta valmistettu lanka takaa, että sukista riittää iloa pitkään!
Julkaistu: 16.11.2020
Helsingin Villasukkatehdas kuulostaa jo sanaparina erikoiselta: samaan aikaan urbaanilta ja teolliselta mutta toisaalta lempeältä ja lämpimältä. Itä-Helsingin Roihupellossa sijaitseva tehdas on ainoa perinteinen villasukkatehdas koko Suomessa.
Tehtaalla arvostetaan suomalaista työtä, vanhoja neulekoneita ja hyvää ilmapiiriä työntekijöiden kesken. Luotettavat Komet Knitter -neulekoneet on suunniteltu jo 1920-luvulla, ja sähkömoottorit ne saivat 30 vuotta myöhemmin. Nykyään koneita ylläpitohuoltaa tehtaan konemestari Jukka. Hän myös vaihtaa tarvittaessa neulekoneiden rumpujen neulat uusiin.
Helsingin Villasukkatehtaalla pidetään valtavirrasta poiketen kännykkä- ja tietokonevapaata vyöhykettä, ja työpäivän ratoksi kuunnellaan radiota ja työkavereiden juttuja. Kuulostaa aika kivalta!

Taattua lämpöä ja kestävyyttä

Sukkien materiaalina on villan ja polyamidin seos, jossa jälkimmäistä on 30 prosenttia. Valtaosa villasta tuotetaan eettisesti ja mulesing-vapaasti Uudessa-Seelannissa, mutta Villasukkatehdas käyttää myös kotimaista suomenlampaan villaa.
Lanka kehrätään yhdistämällä kaikkiaan kolmen eri lammasrodun villaa, jotta siihen saadaan juuri villasukkiin sopivat tekniset ominaisuudet: lämpö, hengittävyys ja miellyttävän pehmeä tuntu. Polyamidi parantaa langan hankauslujuutta eli villasukkien kestävyyttä.
Villa on hyvin hygroskooppinen eläinkuitu, mikä tarkoittaa, että se voi imeä jopa 30–40 prosenttia painostaan kosteutta tuntumatta siltikään märältä. Sitoessaan itseensä kosteutta villakuitu vapauttaa lämpöä. Tämän sekä villan luontaisen lämmöneristyskyvyn ansiosta perinteiset karstavillasukat ovatkin niin lämpimät ja hengittävät jalassa.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

Sukkia monenlaisiin jalkoihin

Helsinkiläistehtaalla valmistettuja sukkia saa sekä normaali- että pitkävartisina. Suurempijalkaisetkin löytävät omat sukkansa, sillä vaihtoehtoja riittää kokoon 55 saakka. Ja jos kaunis perusharmaa ei miellytä, voi oman suosikkivärinsä valita peräti kahdeksasta muusta herkullisesta sävystä.
Kotimaiset laadukkaat villasukat ovat paitsi mainio hankinta itselle myös ihana lahjaideat. Villava paketti on kevyt ja helppo lähettää postitse hänelle, jota et nyt pääse tapaamaan.

Osta Helsingin Villasukkatehtaan sukat tästä!

Ihan parhaat perussukat

Normaalin pituisella varrella varustetut villasukat sopivat käytettäväksi niin kotona kuin ulkoillessa. Valitse suosikkisi yhdeksästä eri värivaihtoehdosta. Koko 46–48 saatavana vain jäkälänharmaana.

Pitkävartiset villasukat pitävät takuulla lämpimänä

Jos perussukka ei riitä, valitse pitkävartisempi malli. Jäkälänharmaita polvipituisia sukkia löytyy kokoskaalalle 37–45.

Isommat sukat täyttävät suuretkin saappaat

Perussukan suurempaa versiota löytyy kokoina 50–55. Väri on kaunis ja perinteinen jäkälänharmaa.
Kommentoi »