Meillä kotona -kaupat

Vaivaako matkakuume? Tee makuuhuoneesta viidakko & 11 muuta hulvatonta ideaa, joilla tuot kaukomaiden eksotiikkaa kotiisi

MAINOS
Vaivaako matkakuume? Tee makuuhuoneesta viidakko & 11 muuta hulvatonta ideaa, joilla tuot kaukomaiden eksotiikkaa kotiisi
Nämä sisustusideat antavat siivet seikkailulle ja tekevät arjesta matkan. Osta täydelliset petivaatteet, silmää hivelevät julisteet ja persoonalliset matkamuistot suoraan tästä jutusta!
Julkaistu: 10.2.2021

12 sisustusideaa kaukomailta

1. Pussilakanasetti oman elämänsä seikkailijalle

Pidä lakanasta kiinni, sillä yöaikaan viidakko kuhisee elämää! Vallilan Seikkailija-pussilakanasetti on valmistettu puuvillasta, ja sen kuosi on koottu suunnittelija Matleena Issakaisen omista matkamuistoista Balilla, Australiassa ja Japanissa. Eksoottinen kuosi sopii niin aikuisten kuin lasten huoneisiin. Setti sisältää pussilakanan (150 x 210 cm) sekä tyynyliinan (50 x 60 cm).

2. Valoa matkaan

Seletin näyttävä valaisin lainaa olomuotonsa kameleontilta. Tropiikissa liskoja tavataan usein puissa tai pensaissa, ja jotkin pienemmät lajit asustavat maassa lehtien alla. Tämä veikeä otus taas viihtyy parhaiten pöydällä.

3. Tutkimusmatkailijan sielunmaisema

Näetkö hiekkaa vai seikkailun? Ripusta juliste olohuoneeseen ja nojatuolimatka voi alkaa! Democratic Galleryn Sahara desert heat -juliste painetaan Ruotsissa laadukkaalle mattapaperille. Saatavilla on kaksi kokoa: 35 x 50 cm ja 50 x 70 cm.

4. Koukku, joka on ihan muina seeproina

Ferm Livingin Zebra-seinäkoukku tuo tutkimusmatkailijan huoneeseen villiä safaritunnelmaa. Käsin veistetty ja maalattu koukku on viimeistelty lasisilmillä.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Trooppisen opetustaulun henkeä

Veistoksellinen flamingo kääntää päät missä tahansa se kulkee. Tiesitkö, että flamingot elävät muun muassa levällä ja äyriäisillä, joiden sisältämät karotenoidit aiheuttavat sulkapuvun värin? Tropiikin lintujen ylväys on tallennettu Cavallinin näyttävään julisteeseen, jonka koko on 50 x 70 cm.

6. Tahdon saada suuren... tiikerimaton!

Safarinkävijän tyyliin sopii näyttävä tiikerimatto. Sen luontainen paikka on sängyn vieressä, mutta yhtä hyvältä se näyttää seinälle nostettuna. Ferm Livingin käsin tuftatun villamaton strategiset mitat ovat 118 x 160 x 2 cm.

7. Eksoottisia pesuhetkiä

Vallilan Parade-pyyhkeen rohkeat värit ja korskeat riikinkukot tuovat kylpyhetkiin kaukomaiden eksotiikkaa. Pyyhkeen koko 70 x 140 cm.

8. Laineita seinälle

Pidä katse ja mieli merellä ja voit paremmin. Democratic Galleryn juliste Kalifornian rannoilta lämmittää keskellä talvipakkasia. Saatavilla on kaksi kokoa: 21 x 30 cm sekä 35 x 50 cm.

9. Meritutkijan kynäsetti

Jos merenalainen maailma kiehtoo, tässä täydellinen setti työpöydälle. Cavallinin laadukas Sea life -lyijykynäsetti sisältää kymmenen kynää kahdessa eri kuosissa, teroittimen ja peltisen penaalin.

10. Tapetti, jossa on hiekan lämpöä

Jos olohuone huutaa lisää lämpöä ja haaveissa siintää yöpyminen aavikkoleirissä, olisiko Tapettitehtaan Aavikko-tapetista ensiapua? Perinteinen ja hengittävä paperitapetti valmistetaan Suomessa.

11. Matto kuin uniikki taideteos

Jos sydämesi sykkii vilkkaille basaareille, kilometrien pituisille hiekkarannoille ja aavikon dyyneillä keikkuville kamelikaravaaneille, tämä Eco from the pastin käsin tehty berberimatto tuo kotiin ripauksen samaa tunnelmaa. Alunperin Haouzin alueelta tuleva villamatto on kooltaan 360 x 180 cm.

12. Todellisuutta pakoon Muumilaaksoon

Onneksi seikkailumieli ei katso ikää! Tove Janssonin kuvittama Muumilaakson kartta on painettu laadukkaalle mattapaperille. Saatavilla on myös ruotsinkielinen versio. Mitat 50 x 70 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »