Huippuhyvät kauralastut, mikrosuklaakakut & 6 muuta helppoa herkkua – "Tuli aivan täydellisiä"

Huippuhyvät kauralastut, mikrosuklaakakut & 6 muuta helppoa herkkua – "Tuli aivan täydellisiä"
Kokosimme yhteen juttuun helpot herkut. Kokkaa yhdessä lapsen kanssa tai anna koululaisen kokeilla itse. Herkuttele satavarmalla banaanikakulla tai rullaa perinteinen kääretorttu. Leipomisiloa!
Julkaistu: 23.2.2021

Mikrokakut ovat ehkä helpoin herkku ikinä

Tässä on täydellisen helppo ja nopea ohje! Nopea sekoitus, mukiin ja mikroon. Pienet suklaakakut valmistuvat mikrossa parissa minuutissa. Kurkkaa mikrokakkujen ohje täältä.

Perinteiset kauralastut huippuhyvällä reseptillä

"Niin helppo ja nopea tehdä ja tuli aivan täydellisiä kauralastuja! Tästä tulee luottoreseptini", hehkuttaa lukijamme. Toinen kirjoittaa: "Huippuhyviä! Omaan makuuni juuri sopivan rapean sitkeitä, karamellisoituneita ja mureita kauralastuja." Näitä herkullisia ja helppoja kauralastuja kannattaa kokeilla.

Vai sittenkin lakukauralastuja?

Ohuet, rapeat ja sopivan sitkeät lakukauralastut valmistuvat puolessa tunnissa ja katoavat parempiin suihin aivan yhtä nopeasti. Kurkkaa lakukauralastujen ohje täältä.

Köksäntuntien klassikko: kääretorttu

Kääretorttu on helppo valmistaa, ja rullasta riittää herkuteltavaa isommallekin porukalle. Perinteisen kääretortun ohjeen löydät täältä.

Olgan satavarma ja erittäin nopea banaanikakku

Onko mitään parempaa kun ihanan kuohkea ja ei liian kuiva banaanikakku? kysyy bloggaajamme Olga. Tämä kakkuresepti on satavarma ja erittäin nopea sekä helppo toteuttaa. "Ihan parasta! Todella helppo ja herkullinen", vahvistaa kakkua testannut lukija. Olgan helpon banaanikakun ohjeen saat täältä.

Polka-juustokakku valmistuu ilman uunia

Tykätäänkö teilläkin polka-karkeista? Tämä hauska piirakka kannattaa ottaa testiin. Rapean riisimuropohjan ja raikkaan piparminttutäytteen yhdistelmä on vastustamaton. Polka-juustokakkupiirakan ohje löytyy täältä.

Helpot muffinssit valmistuvat sekoittamalla

Banaani ja suklaa saavat helpot muffinssit maistumaan meheviltä ja herkullisilta. "Todella helppo ja maukkaita tuli, kaikki syötiin", kehuu lukijamme. Ota banaani-suklaamuffinssien ohje talteen täältä.

Mutakakku, jonka lapsikin leipoo hetkessä

Mississippi mud cake on amerikkalainen herkkukakku, joka viimeistellään vaahtokarkeilla ja pähkinöillä. Katso valmistuskuvat vaihe vaiheelta. Helpon mutakakun ohjeen saat täältä.

Testaa TikTok-hitti! Tee yhdessä lapsen kanssa hauskoja kaakaopommeja

Poks, kaakaossasi on yllätys! Maailmalla suositut kaakaopommit tekevät talvisesta herkkuhetkestä maagisen. Kaakaopommit ovat hauskaa tekemistä yhdessä lapsen kanssa. Suklaisten palleroiden ajatus on se, että ne avautuvat hauskasti, kun kaadat päälle kuumaa maitoa. Kaakaopommeihin ja niiden tekoon pääset tutustumaan täällä.
Kommentoi »