Meillä kotona -kaupat

Pahastuiko viherkasvi lomailustasi? Helli kasvikaveri uuteen kukoistukseen – osta tästä 3 kätevää tuotetta!

MAINOS
Pahastuiko viherkasvi lomailustasi? Helli kasvikaveri uuteen kukoistukseen – osta tästä 3 kätevää tuotetta!
Säännöllinen vesihörppy saa useimmat huonekasvit pysymään suhteellisen virkeinä, mutta ruukku- ja ilmasto-olosuhteet huomioimalla viet hoivan uudelle tasolle ja pidät ne entistäkin tyytyväisempinä. Osta täsmätuotteet nyt Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 27.3.2022

1. Nesteytys kuntoon kastelupallolla

Kasteluvahti on sekä lomailijan pelastus että hajamielisen kastelijan oiva apuväline. Täytä pallo vedellä ja sujauta se ruukkuun juuria varoen. Ajatuksena on, että kastelupallo vapauttaa vettä pikkuhiljaa tarpeen mukaan. Kosteutusta riittää jopa viikoksi. Jos kyseessä on suuri ja janoinen kasvi, palloja voi laittaa kaksikin. Muurlan hauska lasipallo on myös ilo silmälle viherkasvin juurella.

2. Juurille hoitoa hengittävällä ruukulla

Moni kasvi loukkaantuu kuivuudesta, mutta myös liikakastelu on yhtä lailla turmioksi. Ongelmat alkavat, jos ruukku ei hengitä. Juuret saattavat pahimmillaan mädäntyä, ja se on kasvikaverin menoa. Asianmukainen Hoff Pot -kukkaruukku auttaa epävarmaakin kastelijaa menestymään. Kun ylimääräinen vesi valuu aluslautaselle, ei yliannostusta tarvitse stressata ja kasvi pääsee hengittelemään vapautuneesti.

3. Suihkepullolla kuivaa huoneilmaa vastaan

Monet kasvit nauttivat luontaisessa ympäristössään trooppisesta kosteudesta, mutta Pohjolassa huoneilma saattaa olla kurkkua pistelevän kuiva. Silloin lisäkosteutus on enemmän kuin tervetullutta. Kasvisi kehräävät, kun suihkuttelet niiden lehtiä aina välillä hienojakoisella vesisumulla. Virkistävän vaikutuksen lisäksi kasvituholaiset menestyvät kosteissa olosuhteissa huonommin ja vesi huuhtelee lehdiltä myös pölyä, joka hankaloittaa valon vastaanottamista. Sumutuspullo on myös kasvattajan salainen ase, sillä taimet eivät itämisvaiheessa kestä rankkasademaista annostelua kastelukannun nokasta.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »