7 veikeää sateenkaari-ideaa sinulle, joka haluat värien näkyvän elämässäsi

7 veikeää sateenkaari-ideaa sinulle, joka haluat värien näkyvän elämässäsi
Herkuttele värikkäällä marengilla, kiepsauta korviin sateenkaarikorvikset tai sujauta jalkaan iloiset raitasukat. Nämä ideat ovat sinulle, joka rakastat raitoja ja niiden symboliikkaa.

1. Pala sateenkaarisuklaata, kiitos!

Sateenkaarisuklaa eli yksisarvisen suklaa on ihana herkku. Helppotekoiseen namiin tarvitset vain valkosuklaata, elintarvikevärejä, strösseleitä ja nonparelleja. Sateenkaarisuklaan ohjeen saat täältä.

2. Vastaantulijatkin hymyilevät

Nämä korvakorut piristävät harmaammankin päivän. Sateenkaarikorvikset syntyvät moppi- ja kirjontalangasta. Kurkkaa helpot sateenkaarikorvakorujen helpot kuvaohjeet.

3. Konfettikeksit

Iloiset keksit syntyvät vähällä vaivalla. "Keksit ovat ulkonäkönsä lisäksi erittäin maukkaita ja ihanan pehmeitä", vinkkaa bloggaajamme Dr. Sugar. Värikkäiden keksien ohjeen saat täältä.

4. Lämmitystä varpaille (ja mielelle)

Neulo pirteät sukat monivärilangasta. Niiden jujuna on viistosti jalan poikki menevät pitsiraidat. Pitkä varsi pitää sääret lämpiminä. Neulo sateenkaarisukat ohjeellamme.

5. Suu sateenkaarelle

Sateenkaarimarenkia voi syödä muulloinkin kuin vaikkapa vappuna! Nappaa bloggaajamme Dr. Sugarin värikäs marenkiohje täältä.

6. Sohvallekin sateenkaaren värejä

Värit kuin sateenkaarikalalla! Värikkään neuletyynyn kolmiulotteinen neulepinta syntyy rikotulla helmineuleella. Suomuneuletyynyn ohjeen saat täältä.

7. Sisältää värikkään yllätyksen

Tämän kakun juju piilee siinä, että sateenkaari paljastuu vasta leikattaessa. Täytekakun raidat värjätään pasta- tai elintarvikeväreillä. Sateenkaarikakun reseptin saat täältä.

Julkaistu: 7.9.2020
1 kommentti