Meillä kotona -kaupat

Jos harmaa sohva kyllästyttää, ota avuksi värikkäät koristetyynyt – katso 6 poimintaa, jotka muuttavat ilmeen kertaheitolla

MAINOS
Jos harmaa sohva kyllästyttää, ota avuksi värikkäät koristetyynyt – katso 6 poimintaa, jotka muuttavat ilmeen kertaheitolla
Harmaa sohva luo otollisen taustan erilaisille koristetyynyille, sillä neutraali väri saa muut sävyt hehkumaan. Kokeile esimerkiksi trendikkäitä okran ja korallin sävyjä tai säväytä raikkaalla sinisellä. Poimi ideat ja osta tuotteet Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 20.10.2020

Harmaan sohvan piristykset: 6 värikästä koristetyynyä

1. Mausteinen okra

Okrankeltainen ja harmaa muodostavat trendikkään yhdistelmän. Bloomingvillen koristetyynyssä on raikas, labyrinttiä muistuttava koristekuvio, joka on kuin käsin kirjottu. Keltaisen ja harmaan seuraksi sopivat esimerkiksi valkoiset pellavatyynyt, jotka raikastavat väritrion.

2. Tumma suklaa

Jos haluat terästää harmaan sohvan ilmettä, tee se tummanruskeilla tyynyillä. Ruskea on lämmin ja hienostunut väri, jota jopa vannoutuneen mustan ystävän kannattaa kokeilla. Tässä Ulrika Gyllstadin suklaanruskeassa tyynyssä on eläväinen tekstuuri, joka korostuu erityisesti vaaleanharmaalla sohvalla.

3. Jade

Samettityynyillä saa arkisesta sohvasta hetkessä juhlavan. Ulrika Gyllstadin jadenvihreä tyyny saa harmaasta sohvasta erityistä hehkua.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Lämmin terra

Tasaraita vai viistoraita? Molemmat ovat trendikkäitä kuoseja, joilla saa luotua iloista tunnelmaa sisustukseen. Uusissa raitakuoseissa on lempeitä murrettuja väriyhdistelmiä, kuten tässä OYOY Living Designin tyynyssä, jossa on yhdistetty puuvillaa ja hohdetta antavaa lurexia.

5. Murretut värit

Bloomingvillen marokkolaishenkinen koristetyyny tuo sisustukseen murrettuja sävyjä, jotka rentouttavat mukavasti harmaata sohvaa. Yhdistä se yksivärisiin koristetyynyihin, joiden sävyt on poimittu kuvioinnin väripaletista.

6. Taivaansininen

Jos pidät kylmistä sisustusväreistä, on heleä sininen ihanan raikas vaihtoehto harmaan sohvan kaveriksi. Yhdistelmään sopivat myös esimerkiksi vihreät ja liidun sävyt. Kalanruotokuvio antaa tälle OYOY Living Designin puuvillatyynylle hillittyä koristeellisuutta.

Kommentoi »