Hapsuja, rottinkia ja herkullisia värejä! Hipahtava boho-tyyli vie ajatukset kesään
Sisustus
Hapsuja, rottinkia ja herkullisia värejä! Hipahtava boho-tyyli vie ajatukset kesään
Boho-tyylin vaikutteet tulevat värikkäästä hippikulttuurista. Pue koti samettiin ja rottinkiin ja asusta kokonaisuus rehevillä ryijymatoilla, tyynyillä sekä viherkasveilla.
Yhdistä rottinkipöytään eksoottinen valaisin ja rento nahkarahi. 1970-luvulla supersuosioon nousseet nahkarahit ovat tällä hetkellä tekemässä komeaa paluuta olohuoneisiin samoin kuin samettipäällysteisen rahit. HK Livingin Peacock-rottinkipöytä 209 € ja nahkarahi 150 €, Scandinavian Design Center.
Seinälle tai lattialle. Ryijyllä luot kodikkuutta ja boheemia ilmettä sisustukseen. Ragmate-ryijyt solmitaan käsin tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista ja niiden valmistaminen työllistää pakolaisnaisia Turkissa. Seinäryijy 45 x 90 cm 139 €, Ragmate.
Ripusta seinälle lempikaftaanisi. Tee makuuhuoneesta kesäkeidas eksoottisilla asusteilla ja pastellinvärisillä kalusteilla. Round-pöytä 299 €, Hakola. Kaftaani 98 €, Nest Factory.
Pue vuode romanttiseen helmalakanaan ja tee monivärinen petaus pehmeillä puuvillalakanoilla. Asusta peti runsailla tyynyillä, joiden värit on lainattu kevään pastellivärikartasta. Lisää kontrastiksi mukaan myös ripaus trendikästä murrettua vihreää. Avery-helmalakana 59,95 € ja Juliette-pussilakanasetti 34,95 € sekä Keep-säilytysjakkara 69,95 €, Ellos.
Rehevät tekstiilit tekevät sohvasta rennon loikoilupaikan. Yhdistele rohkeasti värikkäitä sametti-, kelim- ja kuviotyynyjä. Keveä jättineulepeitto 130 €, Milanka Craft. Kelim-tyyny 72 €, Anua Shop. Klaus Haapaniemen koristetyyny 99 €, Tre. Desingner´s Guildin samettityynyt 92 € kpl, Vallila Interior. Hapsukori 30 €, H&M.
Sisalmatot ja käsintehdyt puukalusteet ovat bohotyyliä aidoimmillaan. Veistosmaiset puukalusteet sopivat hyvin vaaleisiin rottinkihuonekaluihin. Pöytä ja matto, Granit.
Riippukeinu, värikkäät tyynyt, hapsut ja tupsut luovat kesäisen tunnelman. Herkullinen ryijymatto ja samettirahi terästävät boheemin sisustuksen. Parolan rottingin keinu 259 €. Tine K-rottinkijakkara 160 €, Nougat. Moon-rahi 290 €, Hakola. Boucheroite-matto 410 €, Foreign Objects. Tyynyt 72 € kpl, Anua shop.
Kommentoi »