Finnish Design Shopilta uusi Design Stories -nettijulkaisu
Sisustus
Finnish Design Shopilta uusi Design Stories -nettijulkaisu
Finnish Design Shop tuo markkinoille uuden Design Stories -julkaisun. Sisältöä tuottavat FDS ja Avotakka-sisustuslehti yhdessä.
Julkaistu 15.6.2017
Meillä kotona

Suomalainen verkkokauppa Finnish Design Shop lanseeraa uuden, säännöllisesti päivittyvän Design Stories -nettijulkaisun. Design Stories esittelee skandinaavisia koteja, kertoo klassikoista ja ajankohtaisista uutuuksista sekä antaa designhenkisiä menovinkkejä Suomeen ja maailmalle.

– Kohderyhmänä ovat kaikki muotoilusta, modernista sisustamisesta ja arkkitehtuurista kiinnostuneet. Uusimmissa jutuissa kerrotaan esimerkiksi Ilmari Tapiovaarasta sekä Marimekon syysmalliston esittelystä Alvar Aallon paviljongissa. Siinä esitellään myös upeita koteja, Design Storiesin päätoimittaja Mikko Vaija kertoo.

Nettilehden sisältöä tuottavat Finnish Design Shop ja A-lehtien Avotakka-sisustuslehti yhdessä. Kotiesittelyistä osa on lehden arkistoista, eikä niitä ole julkaistu aiemmin verkossa.

Design Stories ilmestyy aluksi suomenkielisenä. Finnish Design Shopin kansainvälinen asiakaskunta kasvaa vauhdikkaasti, ja nettijulkaisun englanninkielinen versio on tulossa elokuussa.

– Uskomme, että verkkokaupan ja laadukkaan journalistisen sisällön yhdistäminen kiinnostaa asiakkaitamme. Jutuista saa ideoita, jotka on helppo jalostaa verkkokaupan kautta oman kodin sisustusratkaisuiksi, Finnish Design Shopin toimitusjohtaja Teemu Kiiski sanoo.

Design Stories -nettilehteen pääset tutustumaan täältä.

Kommentoi »