Meillä kotona -kaupat

Pehmeää valoa ja ajatonta tyyliä – tutustu Fabrik Bergin hurmaavaan Pyörre-valaisimeen & hyödynnä sisustusviikkojen etu!

MAINOS
Pehmeää valoa ja ajatonta tyyliä – tutustu Fabrik Bergin hurmaavaan Pyörre-valaisimeen & hyödynnä sisustusviikkojen etu!
Fabrik Bergin valaisimet tuovat sisustukseen palan luontoa. Tyylikkäät mutta samalla leikkisät tuotteet sopivat valaisemaan kodin eri tiloja. Meillä kotonan sisustusviikkojen kunniaksi voit nyt hankkia oman Pyörre-valaisimen etuhintaan ja ilmaisella toimituksella!
Julkaistu: 16.11.2020

Vanhassa rautatieläisten saunarakennuksessa Sipoossa valmistuu käsityönä suomalaisia designvalaisimia. Fabrik Berg on Martina Löfbergin luotsaama yritys, jonka tavoitteena on tuoda koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin tunnelmaa leikkisillä mutta tyylikkäillä valaisimillaan.

Fabrik Bergin toiminta on käynnistynyt kunnolla vasta tänä vuonna, mutta idea omasta yrityksestä sekä omien tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta oli ollut Martinan mielessä jo pitkään.

Alusta loppuun itse tehden

Martina vastaa itse koko tuotantoketjusta aina valaisimien ideoinnista valmiin tuotteen viimeistelyyn saakka. Erityisen tärkeässä asemassa on suunnitteluprosessi, sillä juuri oikeanlaisen valon ja valon suunnan aikaansaamiseksi työ vaatii myös erilaisten ratkaisujen testaamista käytännössä.

– Teen paljon pahvi- ja paperimalleja, joilla etsin sopivia muotoja ja rakenteita sekä kokeilen, kuinka valo heijastuu erilaisista muodoista ja pinnoista, Martina kertoo.

Kaikkien Fabrik Bergin valaisimien valmistuksessa käytetään lähtökohtaisesti aina suomalaisia ja ekologisia materiaaleja, kuten esimerkiksi koivua. Osa materiaaleista teetetään myös alihankintana lähialueella.

Pyörre syntyi luonnon innoittamana

Fabrik Bergin uusin tuote on näyttävä, ohuista koivulevyistä valmistettu Pyörre-valaisin. Kuten muissakin yrityksen valmistamissa tuotteissa, muotoilun inspiraation lähteenä on toiminut luonnon moninaisuus. Muita tärkeitä suunnittelussa painotettuja seikkoja ovat olleet kestävyys ja ajattoman ilmeen luominen.

Pyörteessä luonto näkyy paitsi materiaalina myös liikkeen kautta. Limitetyistä levyistä koottu rakenne levittää valoa eri suuntiin luoden pehmeää ja lämmintä tunnelmaa ympärilleen. Se sopii kauniisti esimerkiski oleskelutiloihin tai ruokapöydän ylle.

– Pyörre osoittaa myös suuntaa, johon Fabrik Bergin valaisimet tulevat kehittymään lähitulevaisuudessa, Martina kertoo.

Hyödynnä sisustusviikkojen etu: Tilaa Pyörre-valaisin 125 eurolla (norm. 132 euroa) ja saat myös ilmaisen toimituksen!

Etu on voimassa 29.11.2020 saakka.

Tilaa Fabrik Bergin Pyörre-valaisin tästä!

Kommentoi »