Meillä kotona -kaupat

Viimeinen mahdollisuus! Hanki Fabrik Bergin valikoimasta poistuvat Pilvi- ja Lintu-valaisimet erikoishintaan Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Viimeinen mahdollisuus! Hanki Fabrik Bergin valikoimasta poistuvat Pilvi- ja Lintu-valaisimet erikoishintaan Meillä kotona -kaupoista
Fabrik Bergin valikoiman uudistuessa voit hankkia viimeiset Lintu- ja Pilvi-valaisimet Meillä kotona -kaupoista –10 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella. Tuotteita on rajallinen määrä, joten kiirehdi ostoksille!
Julkaistu: 25.1.2021
Leikkisäkin voi olla tyylikästä! Sen osoittavat Fabrik Bergin luonnosta innoituksensa saaneet Lintu- ja Pilvi-valaisimet, jotka valmistetaan käsityönä Sipoossa. Mallit on suunnitellut Fabrik Bergin yrittäjänä toimiva Martina Löfberg, jonka käsissä syntyvät myös valmiit tuotteet.
Tyylinsä puolesta sekä Lintu että Pilvi istuvat mainiosti niin runsaaseen kuin skandinaavisen vähäeleiseenkin tyyliin. Tuotteiden värimaailma on hillitty yhtä poikkeusta lukuun ottamatta: riemastuttava monivärinen Lintu tuo eksoottisen tuulahduksen valkoisten ja puun sävyisten valaisinten rinnalle.
Sekä Pilven että Linnun lähtökohtana on ollut, että ne levittävät valon ohella ympärilleen myös iloa. Valaisimet toimivat sekä yksin että ryhmissä tai vaikka toisiinsa yhdistettyinä. Harkiten suunnitellut tuotteet kestävät myös aikaa, ja ne löytävät paikkansa sisustuksesta aina uudestaan ja uudestaan kodin eri tiloista, niin lastenhuoneesta, työnurkkauksesta kuin keittiöstäkin.

Hyödynnä viikon diili!

Osta Pilvi- ja Lintu-mallien viimeiset kappaleet nyt: saat –10 % normaalihinnoista sekä ilmaisen toimituksen.

Etu on voimassa 25.1.–7.2.2021 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita.

Osta Fabrik Bergin Pilvi- ja Lintu-valaisimet tästä

Pilvi-valaisin, valkoinen

Materiaali jauhemaalattu metalli. Paketti sisältää valaisimen lisäksi sopivan LED-lampun, 2,5 metrin johdon ja kattokupin.

Pilvi-valaisin, koivu

Materiaali kotimainen koivuvaneri. Paketti sisältää valaisimen lisäksi sopivan LED-lampun, 2,5 metrin johdon ja kattokupin.

Lintu-valaisin, valkoinen

Paketti sisältää valaisimen lisäksi 1,5 metrin johdon ja kattokupin.

Lintu-valaisin, värikäs

Paketti sisältää valaisimen lisäksi 1,5 metrin johdon ja kattokupin.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista. Lue lisää tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista täältä!
Kommentoi »