Eteisen matto pysäyttää lian ja loskan heti ovella – 5 käytännöllistä valintaamme kurakeleihin
Mainos
Eteisen matto pysäyttää lian ja loskan heti ovella – 5 käytännöllistä valintaamme kurakeleihin
Satsaa eteisen mattoon ja pistä stoppi sisään kulkeutuvalle lialle! Rouheat juuttimatot ja helppohoitoiset, kierrätysmuovista valmistetut matot ovat kauden suosikkeja. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu 18.10.2019
Meillä kotona

Eteisen matto: näillä selätät kurakauden!

1. Luonto tuli kotiin

Lehtikuvioitu eteisen matto kertoo asukkaan harrastuksesta paremmin kuin tuhat sanaa. Tummanvihreän kynnysmaton kaveriksi sopii tummanharmaa juutti- tai sisalmatto.

2. Freesit kuviot

Jos olet kyllästynyt mustiin ja harmaisiin mattoihin, ota riski ja rakastu siniseen! Raikas väri sopii eritoten eteiseen, josta löytyy monta paria valkoisia lenkkareita. Matto on valmistettu likaa hylkivästä PVC-muovista, ja sen voi huoletta heittää pesukoneeseen.

3. Villi harmaa

Eläväpintaisessa eteisen matossa eivät hiekanmurut näy. Nurjalla puolella on lateksikumipinnoite, joten matto pysyy napakasti paikoillaan. Puhdistus tapahtuu imuroimalla ja pyyhkimällä tahrat kostealla liinalla.

4. Lakun ystäville

Rouhea juuttimatto on sähäkkä kurastoppari, jossa lika ei hevillä näy. Yhdistä mustaan ovimattoon myös musta, mutta ohuempi juuttimatto tai helppohoitoinen keinokuitumatto.

5. Tehopakkaus

Tämä matto sopii koiraperheisiin, sillä se imee kosteutta kuin sieni. Maton pohjassa on luistamaton kumipohja ja kumireunus, joten se ei luista vilkkaiden ja vikkelien tassujen alla.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Kommentoi »