Eteinen järjestykseen
Sisustus
Eteinen järjestykseen
Alkavatko aamusi avainnippua etsien? Hukkaatko tämän tuosta hanskasi? Näin helpotat eteisen epäjärjestystä.

Säilytystilaa koko eteisen pituudelta

Jos eteisesi on pitkä ja kapea, on tärkeää, että et täytä seiniä ylhäältä alas erilaisilla hyllyillä – silloin eteinen alkaa vaikuttaa ahtaalta. Yritä sitä vastoin luoda ilmava tila levittämällä koukkuja ja naulakoita koko eteisen pituudelta.

Hyllylevyt ja yhtenäinen väri

Kiinnitimme vanhaan, suljettuun oviaukkoon muutamia hyllylevyjä. Hyllyille on hyvä asetella kenkä-laatikoita ja koreja asusteille. Maalasimme koko eteisen neutraalilla harmaalla – niin vanhan lipaston kuin uudet hyllytkin. Yhtenäinen väri luo harmoniaa ja toimii täydellisenä pohjana värikkäille yksityiskohdille. Harmaa väri myös yhtenäistää, etenkin, jos eteisessäsi on paljon eri-ikäisiä huonekaluja.

Kätevä & pätevä tauluhylly

Tuunaa tauluhyllystä näppärä ja nätti naulakko. Ruuvaa koukut tauluhyllyn alapuolelle. Hyllyä voi hyödyntää paitsi avainten ja korujen myös kukkaron, lompakon ja kännykän säilömiseen.

Iloinen naulakko

Korosta muutamia eteisesi esineitä kirkkailla väreillä. Puinen kirpparinaulakko sai potkua kiiltävästä punaisesta maalista.

Avainpuu

Tee veistosmainen avainpuu kauniista oksasta. Vala oksa pieneen betonikuutioon ja käytä sitä kätevänä katseenvangitsijana. Kuvioitua nauhaa löydät esimerkiksi kangas-, lanka- ja askartelukaupoista. Pieniä sementtisäkkejä saa rautakaupoista.

Lue lisää:

Kommentoi »