Kotivinkki

Näyttelijä Ernest Lawson koukuttui aiemmin inhoamaansa lenkkeilyyn – ”Kello patistaa minut lenkille”

Näyttelijä Ernest Lawson koukuttui aiemmin inhoamaansa lenkkeilyyn – ”Kello patistaa minut lenkille”
Näyttelijä Ernest Lawson on television suurkuluttaja, jolle koronapandemia on opettanut tärkeän asian. Tässä jutussa hän kertoo, mitkä asiat tekevät elämästä parasta.
Julkaistu 1.3.2021

Paras neuvo

Minulle neuvottiin kerran, että kaakaojuomaan kannattaa laittaa hyppysellinen suolaa, niin se maistuu paremmalta. Kokeilin, ja sen jälkeen olen aina höystänyt kaakaon suolalla. Suosittelen!

Paras tapa säästää

Elimme monta vuotta siten, että lähdimme kauppaan aina, kun tuli nälkä. Rahaa meni helposti 30 euroa, vaikka piti ostaa vain maitoa tai leipää. Sitten huomasimme, että ruokaostokset kannattaa suunnitella vähintään koko viikoksi. Silloin ­tulee vain vähän heräteostoksia. Päätös on näkynyt konkreettisena säästönä.

Paras satsaus

Olen aina inhonnut lenkkeilyä, mutta kun pandemia sulki kunto­salit, kaverini innostamana ostin urheilukellon. Se sai minut lenkkeilemään. Tykkään tutkailla kellon dataa. Itseäni vastaan kilpailemalla olen nyt löytänyt lenkkeilyn.

Paras hetki

Naimisiinmenoa ja lasten syntymiä mikään ei pysty koskaan ylittämään. En ole kokenut suurempaa onnea kuin silloin, kun olen saanut kuulla, että äiti ja lapsi voivat hyvin synnytyksen jälkeen.

Paras oivallus

Työhommat ovat aina olleet minulle tärkeitä, ja olen rakentanut identiteettiäni niiden kautta. Mutta kun pandemia pakotti pysähtymään, minulle on konkretisoitunut, ettei työ ole tärkein asia elämässä. Onnistumisen kokemusten täytyy tulla muista jutuista kuin pelkästään työasioista, kuten vaikka perheen kanssa olemisesta.

Paras tapa rentoutua

Makoilen sohvalla ja tuijotan televisiota. Olen tv:n suurkuluttaja. Aivot nollautuvat, kun katselen Murhamysteeriä tai jotain komediasarjaa. Jos mahdollista, nukahdan telkkarin ääreen.

Paras päivä

Tykkään arkipäivistä. Viimeksi nautin, kun olimme vaimon ja lasten kanssa pulkkamäessä täällä Espoon perukoilla. Se riitti.

Paras...

Maku: Päärynäjäätelö

Tuoksu: Vasta-ajettu nurmikko

Juoma: Kokis

Matkakohde: Oulu

Kulkupeli: Auto

Kännykkäsovellus: Instagram

Keittiöväline: Tehosekoitin

Kirja: Agatha Christien Hercule Poirotit

Elokuva: Naurun varjolla

TV-ohjelma: Breaking Bad

Vaate: Pitkät kalsarit

Kosmetiikkatuote: Partakone

Musiikki: Mootstart

Biisi: Don't Stop Believing

Herkku: Donitsit

Kahvila: Oulun Pannukakkutalo

Vuodenaika: Kesä

Huonekalu: Sohva

Kasvi: Muovikuusi

Aamupala: Nutella-croissantit

Iltarutiini: Iltasatu ja tuutulaulu tyttärille

Ernest Lawson nähdään parhaillaan tuomarina Talent Suomi -sarjassa MTV:llä.

Kommentoi »