Iloa ja intoa neulojan syksyyn! Uusi Parhaat Sukat & neuleet -erikoislehti tarjoaa 35 houkuttelevaa ohjetta

MAINOS
Iloa ja intoa neulojan syksyyn! Uusi Parhaat Sukat & neuleet -erikoislehti tarjoaa 35 houkuttelevaa ohjetta
Parhaat Sukat & neuleet -lehdestä saat 35 houkuttelevaa ja helposti toteutettavaa ohjetta sukkiin, lapasiin ja pipoihin sekä tyynyihin ja torkkupeittoihin. Erikoislehden löydät lehtipisteestä. Kiiruhda kauppaan tai kioskille, sillä lehti on myynnissä rajoitetun ajan.

Tarjolla on malleja sekä vasta-alkajille että taitaville tekijöille. Mukana on myös muutama erikoistekniikka kokeilunhaluisille. Ohjeillamme opit uutta ja onnistut varmasti! Neulo iloksi itsellesi tai ala jo täyttää pukinkonttia.

Parhaat Sukat & neuleet -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 19.8.2020 alkaen.

Erilaisia sukkia on kaikkiaan kuusitoista nilkkapituisista töppösistä ylipolvensukkiin. Sukkien suunnittelijoita inspiroi nyt luonto. Joukossa on tuttujen sukkagurujen malleja, kuten lehden kannessa koreilevat Sisko Malisen ihanat Metsänväki-sissukat ja Puolukkasukat (kuva alla), Jonna Nordströmin Jonesit, Mia Sumellin Kääty-SullaVikat, Pirjo Iivosen Ahtojää-sukat ja Minna Metsäsen Mäyräkoira-sukat (kuva alla).

Puolukkasukissa vuorottelevat puolukan, kanervan ja jäkälän värit.
Lisäilmettä Mäyräkoira-sukille antavat tomerat tassunjäljet.

Syyskauden tärkeimpiä asusteita ovat tietysti lapaset, pipot ja kaulurit. Kukapa voisi vastustaa kotoisia norppalapasia (kuva alla), jotka vievät ajatukset Itämerelle ja Saimaan vesille. Soman vaaleanpunainen Ruusunnuppu-tuubihuivi lämmittää sekä sisällä että ulkona. Pipo-ohjeista löytävät mieleisen mallin sekä aikuiset että nuoret neulojat.

Norppakuosi on pantterin kotimainen vaihtoehto.

Sohvakin kaipaa lämmikettä. Neulo muhkea tai keveä torkkuhuopa tai muutama uusi koristetyyny. Tyynynpäällisissä on helppoja kirjoneulekuvioita, joilla syntyy kuitenkin näyttävää pintaa. Dominotekniikalla neulotulla lattiatyynyllä on mukava lepuutella väsyneitä jalkoja, ja tilkkuviltti syntyy pala palalta vaikka telkkaria katsoessa.

Suomutyynyn suomumainen pinta syntyy rikotulla helmineuleella.

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 6,90 €. Saatavana rajoitetun ajan.

Julkaistu: 19.8.2020
5 kommenttia