Donald Trumpin 126 huoneen kakkoskoti
Sisustus
Donald Trumpin 126 huoneen kakkoskoti
Näissä kullanhohtoisissa huoneissa rentoutuu maailman mahtavin mies. Donald Trumpin lomapaikassa Mar-a-Lagossa on 126 huonetta ja 10 000 neliötä. Katso kuvat – hitti vai huti? 
10.2.2017
 |
Meidän Talo

Ruokasali

Kun puhutaan ruuasta, ruokasali on ehdottomasti tärkeämpi kuin keittiö. Ja isoilla illallisilla ruokaa tärkeämpää on pöydän pituus. 

Kaikki maistuu paremmalta kultalusikalla. Jos et ole syntynyt se suussasi, osta se. Bloomingvillen neljäosainen aterinsetti, 48 €, RoyalDesign.fi. 
Jos menestyjän sisustus alkaa tuntua hurjan kalliilta, voit lohduttautua sillä, että todella komeita tuoleja tarvitaan vain yksi. Sinun tuolisi. Utopia-nojatuoli, korkeus 193 cm, 2750 €, Volcanodesign.fi. 
Oletko käynyt joskus Ranskassa? Se maa on täynnä vanhoja linnoja, jotka ovat täynnä fiinejä mattoja. Hanki ne! Theko die Markenteppichen Flomi Florentina -matto, 120 x 180 cm, 109 €, Klingel. 

Makuuhuone

Tämä on rakkauselämän keskus. Siksi tyylin pitää viedä jalat alta jo kynnyksellä. Röyhelöt, kiekurat, pehmeä väritys, hämyvalaistus ja tehokas lämmitys luovat sensuellin tunnelman. Ja huom.: kolmen tunnin unet riittävät!

Joidenkin mielestä kultatyyny voi tuntua kylmältä ja raapivalta, mutta kaikkeen tottuu. Paljettityynynpäällinen, 14,99 €, H&M Home. 
Ruuvaa vanhaan runkopatjaasi muhkea kultapääty, niin se näyttää ihan miljonäärin sängyltä. Buckingham FR-103496 pääty, 160 x 122 cm, 438 €, On24.
Yksin nukkuessa voi heittää sisustussuunnittelijan valitsemat röyhelölakanat kaappiin ja pujottaa peitteen päälle jotain paljon ihanampaa. Suenosin pussilakanasetissä näkee kaikkein herkullisimmat unet, 49,90 €, Klingel. 

Kirjasto

Missä ovat kaikki kirjat? Sanat kirja ja kirjasto muistuttavat hieman toisiaan, mutta on eurooppalainen väärinkäsitys, että ne oikeasti liittyisivät toisiinsa. Kirjasto on hienosti kalustettu, vähän hämärä huone, jossa juodaan kavereiden kanssa viskiä ja otetaan joskus torkut sohvalla.

Viski auttaa päätöksenteossa ja tekee twiiteistäkin sähäkämpiä. Käsinhiottu kristallikarahvi kuuluu siis ehdottomasti sohvapöydälle, työpöydälle ja yöpöydälle, 7,5 dl, 250 €, Kristallikauppa. 
Kaikki asiat pystyy lopulta ilmaisemaan numeroilla. Esimerkiksi kattoon ei kannata ripustaa mitään, missä ei ole ainakin viisi kiloa kristallia. Florian-kattokruunu, leveys 60 cm, 429 €, Kodinvalaisimet. 
Tämä kaikki voi olla sinun! Karttapallo auttaa pitämään tavoitteen kirkkaana. Se sopii myös tavotteiden seurantaan: saavutetut haasteet voi mustata paksulla tussilla. Jubileum-maapallo, korkeus 120 cm, 3750 e, Alnilam. 

Kylpyhuone

Tiesitkö, että tutkimusten mukaan parhaat ideat tulevat pöntöllä istuessa? Kylppäriin kannattaakin siksi suhtautua enemmän työhuoneena kuin pesupaikkana. Sisällöntuottokeskus olisikin osuvin nimitys tälle ihanalle huoneelle.

Hyvin pyyhkii! Jos et viitsi teippailla seteleitä nauhaksi, valmistakin dollarivessapaperia saa, 4,90 €/rll, Funshop.
Kylpyammeen koolla on väliä. Mitä suurempi se on, sitä useampi sinne mahtuu yhtäaikaa. Silloin peseytyminenkään ei ole enää ikävää. GemLookin kupariamme, 176 x 64 x 79 cm, 5190 €, Netrauta.
Kaiken voi tehdä tyylillä, tietää Melania. Siksi vessaharjan ulkonäköönkin kannattaa satsata. Selettin posliininen Royale-vessaharja, 131 €, Amara. 

Mar-a-Lago

Mar-a-Lago sijaitse Palm Beachillä Floridassa. Talon mahtavuus paljastuu lopulta vasta ilmakuvasta. Täytyy lentää korkealle, jotta jokainen laajennus mahtuu kuvaan. Neliöitä talossa on 10 000! 

Lue lisää:

Sisusta kuin Michelle Obama

Tältä näyttää Irwin Goodmanin Ryysyranta nyt

F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen vapaa-ajankoti

Kommentoi »