Meillä kotona -kaupat

Vanhan ajan opetustaulujen lumoa! Hanki Cavallinin vintagehenkiset julisteet, kangaskassit ja palapelit nyt & hyödynnä viikon diili

MAINOS
Vanhan ajan opetustaulujen lumoa! Hanki Cavallinin vintagehenkiset julisteet, kangaskassit ja palapelit nyt & hyödynnä viikon diili
Etsitpä sitten täydellistä mökkituliaista, pientä lahjaa tai piristystä kotisi seinille, Cavallini & Co.:n suositut sisustus- ja lahjatavarat ovat takuulla nappivalinta. Tällä viikolla saat Meillä kotona -kauppojen viikon diilinä yli 50 euron tilauksellesi –20 % alennuksen. Etu on voimassa vain 13.6.2021 saakka, joten kiiruhda ostoksille!
Julkaistu: 7.6.2021

Meillä kotona -kauppojen viikon diili: ostaessasi Cavallinin tuotteita yli 50 eurolla saat ostoksellesi –20 % alennuksen.

Etu on voimassa 7.–13.6.2021, ja se koskee vain tässä artikkelissa esiteltyjä Putingin valikoimasta löytyviä Cavallinin tuotteita. Alennukset lasketaan tuotteisiin ostoskorissa.

Tutustu tuotteisiin ja löydä omat suosikkisi!

Cavallinin julisteet – seinien persoonalliset katseenvangitsijat

Pystytkö tunnistamaan kaikki kedon villikukat tai metsän sienet? Cavallinin jokaista yksityiskohtaa myöten viimeistellyt kuvitukset tarjoavat kiinnostavaa katseltavaa pitkäksikin aikaa. Vanhoista opetustauluista inspiroituneiden julisteiden (50 x 70 cm) aiheina ovat muun muassa erilaiset puutarhan ja kodin kasvit, hedelmät, vihannekset ja muut herkut sekä luonnon eläimet. Kokosimme eri kategorioiden julisteet alle tuotekaruselleihin – selaa vaihtoehtoja nuolilla!

Kauneimmat kukkijat & muut kasviaiheet

Keittiön ihanimmat herkut

Kiehtovat eläimet maalla, merellä ja ilmassa

Cavallinin kangaskassit – kauden kaunein kesäveska

Cavallinin kangaskassien kuvat vievät mukanaan puutarhan kukoistuksen ja herkkujen äärelle, metsän mättäille, kirjaston hiljaisuuteen sekä tuijottelemaan tähtitaivasta. Monikäyttöiset kangaskassit on valmistettu 100 % puuvillasta. Sisäpuolelta löytyy myös tasku pikkutavaroille. Kassin korkeus on 40 cm, leveys 33 cm ja syvyys noin 10 cm. Hihnan pituus 60 cm.

Katso myös muut tuotteet

Cavallinin palapelit – iloa pienille ja isoille pulmien ystäville

Tylsät hetket pelastaa koukuttava ja kaunis palapeli. 1000 palan palapelissä riittää pureskeltavaa useammallekin sadepäivälle. Aiheita löytyy laidasta laitaan monelle eri tyypille, niin huonekasvifanille kuin kissojen ystävälle. Palapeli tulee kauniissa putkilomaisessa rasiassa, joten se on jo sellaisenaan mainio lahja tai mökkituliainen.

Selaa muita palapelejä tästä

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »