Parhaat Pienet kodit yksissä kansissa! Uusi bookazine esittelee upeimmat minikodit ja kekseliäimmät sisustusideat, joilla otat asuntosi neliöistä kaiken irti

MAINOS
Parhaat Pienet kodit yksissä kansissa! Uusi bookazine esittelee upeimmat minikodit ja kekseliäimmät sisustusideat, joilla otat asuntosi neliöistä kaiken irti
Parhaat Pienet kodit -erikoislehti on täynnä hurmaavia minikoteja sekä käytännöllisiä sisustusideoita ja -ratkaisuja, joilla asunnon neliöistä saa kaiken irti. Kokosimme nokkelimmat konstit ja luovimmat jujut eteiseen, keittiöön ja tilanjakoon. Pääset kurkistamaan yhteensä 14 kompaktiin minikotiin. Erikoislehden löydät lehtipisteestä!

Tervetuloa pieniin koteihin! Vierailemme Parhaat Pienet kodit -erikoislehdessä yksiöissä ja kaksioissa eri puolilla Suomea. Vaikka kodeissa on niukasti neliöitä, ideoita ja ratkaisuja on sitäkin enemmän.

Erikoislehdessä esitellyt pienet kodit on jaettu kolmeen ryhmään: yhdessä osiossa pääpaino on tilankäytössä, toisessa keittiössä ja kolmannessa eteisessä ja säilytyksessä. Punaisena lankana kaikissa kodeissa on saada tila riittämään ja arki sujumaan, olipa kyseessä sitten sinkkuyksiö tai lapsiperheen kaksio. Näissä kodeissa eletään mutta myös viihdytään!

Hae oma Parhaat Pienet kodit -erikoislehtesi nyt lehtipisteestä! Vain 7,90 €.

Esittelemme bookazinessa 14 asukkaidensa näköistä ja oloista pikkukotia, joiden pinta-alat vaihtelevat 24 neliöstä 63 neliöön. Asunnon toimivuus, kodikkuus ja viihtyisyys eivät siis ole neliöistä kiinni!

Luovat jujut -osiossa pääpaino on tilaratkaisuissa. Kurkista suurperheen minikotiin ja yksiöstä kaksioksi remontoituun asuntoon.

Keittiön kautta -osiossa kurkataan koteihin, joissa keittiö on kaiken keskipisteenä. Mukana on muun muassa kahden kosmopoliitin nerokas tilaihme ja vintageharrastajien omakotitalo.

Paikka kaikelle -osio keskittyy eteisen ja muiden tilojen säilytysratkaisuihin. Kurkista vaikka satavuotiaan puutalon remontoituun kaksioon ja boheemiin studioyksiöön!

Parhaat Pienet kodit -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 9.10.2018 alkaen.

Julkaistu: 8.10.2018
5 kommenttia