Vaihtoehto muovikelmulle! Bee's Wrap -kestokääre säästää luontoa ja mukautuu moneen käyttötarkoitukseen – kurkkaa vinkit & hanki omasi etuhintaan
Mainos
Vaihtoehto muovikelmulle! Bee's Wrap -kestokääre säästää luontoa ja mukautuu moneen käyttötarkoitukseen – kurkkaa vinkit & hanki omasi etuhintaan
Bee's Wrap -kestokääre on näppärä korvaaja kelmuille, pikkupusseille ja muiden arjen kertakäyttötuotteille. Pestävät ja kestävät mehiläisvahakääreet voi muotoilla aina uudelleen ja uudelleen, ja lisäksi niiden kauniit kuviot ovat ilo silmälle! Kurkkaa jutustamme, miten voit kestokääreiden avulla vähentää kerttisten käyttöä – kun tilaat nyt, saat tuotteista –20 % alennuksen 2.10.2022 asti.
28.9.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Tunnetko jo Bee's Wrap -kestokääreet? Kyseessä on ympäristöystävällinen ja luonnonmukainen mehiläisvahakääre, jolla korvaat kertakäyttöisen muovikelmun. Sen käyttö on yksinkertaista: kiedo kestokääre leivän, vihannesten tai juuston ympärille tai peitä sillä kulhot samaan tapaan kuin kelmullakin. Kestokäärerullasta leikattua osaa voi käyttää jopa leivonta-alustana!

Hyödynnä etu: tilaa Bee's Wrap -kestokääreet sekä muut arjen parhaat kestotuotteet nyt –20 % alennuksella. Katso kaikki kampanjatuotteet täältä.

Etu on voimassa 26.9.–2.10.2022, ja se koskee HR-Livingin valikoituja tuotteita. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla. Tuotteita on rajoitettu erä.

Kääreissä käytettävä mehiläisvaha tulee vain eettisesti hoidetuilta mehiläiskasvattajilta.

Helpot vinkit Bee's Wrap -kestokääreen käyttöön:

  • Kestokääre on vahvaa materiaalia eikä tartu itseensä, repeile tai mene "myttyyn", kuten muovikelmulla on helposti tapana.
  • Kestokäärettä voi käyttää aina uudelleen! Pese se viileällä vedellä. Tarvittaessa voit käyttää hieman käsitiskiainetta. Oikealla hoidolla samaa käärettä voi käyttää noin vuoden.
  • Kääri mehiläisvahakääreeseen mitä vain paitsi kalaa ja lihaa. Puolikas meloni, ylijääneet tomaatinviipaleet, tuore leipä, vastaleikatut yrtit ja avattu kermaviilipurkki pysyvät tuoreina ja raikkaina kestokääreellä suojattuna.
  • Vaikka kääre voi tuntua ensin jäykältä, se muotoutuu yllättävän nopeasti käsien lämmön ansiosta. Vastaavasti kääre jäykistyy jääkaapissa ja säilyttää viileässä muotonsa.
  • Halutessasi voit leikata kääreestä sopivan kokoisen palan. Se kannattaa tehdä vain, jos tiedät tarvitsevasi kyseistä kokoa myös myöhemmin. Saatavilla on useita erikokoisia kääreitä: esimerkiksi Bee's Wrapin 3-pakkaus sisältää yhden pienen (17,78 cm x 20,32 cm), yhden keskikokoisen (25,40 cm x 27,94 cm) ja yhden suuren (33,02 cm x 35,56 cm) kääreen.
  • Kestokääreitä on saatavana paitsi erikokoisina myös erilaisilla ihanilla kuvioilla! Valitsetko hunajakennot, metsän eläimet, kukkakedon vai vaahteranlehdet?

Tilaa kestokääreet tästä!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »