Aistikas aurinkotuoli, linjakas laveri vai rouhea rottinkipeti? Tässä 5 tyylikästä vaihtoehtoa kesän löhöilyyn ja auringonpalvontaan

MAINOS

Aurinkotuolin materiaalina voi olla rottinki, bambu tai vaikka puu, mutta kaikkia kauden tyylikkäimpiä löhöpaikkoja yhdistävät sirot linjat ja keveä olemus. Valitsimme viisi trendikästä aurinkotuolia, jotka sopivat niin terassille kuin pihalle. Klikkaa ostoksille ja valmistaudu auringonpalvontaan. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Aurinkotuoli: 5 vaihtoehtoa lekotteluun ja löhöilyyn

1. Lakritsan inspiroima

Muodikas musta rottinkituoli kerää katseet terassilla ja takapihalla. Tässä aurinkotuolissa on mukavat kaarevat muodot ja ilmava olemus, jota voi täydentää pehmentävillä tyynyillä. Tuolin selkänojaa voi laskea ja nostaa kahteen asentoon. Aurinkotuoli muuntuu näppärästi myös nojatuoliksi, sillä siinä on irrotettava jalkatuki. Tuolin pituus 185 cm, leveys 68 cm, paino 12,5 kg.

Tobago aurinkotuoli
Ellos
Aurinkotuoli rottinkia, selkänojan voi laskea tai nostaa kahteen asentoon. Irrotettava jalkatuki. Aurinkotuolia voi käyttää nojatuolina. Pituus 185, leveys 68, korkeus 100 cm. Korkeus makuuasennossa ilman tyynyä n. 35 cm. Paino 12,5 kg. Tyyny ei mukana (tilaa Tobago-tyyny erikseen). Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä. Sijoita aurinkotuoli katoksen alle, sillä rottinki on herkkä sekä kosteudelle että kuivumiselle.

2. Hawaijilaistunnelmissa

Tässä aurinkotuolissa on helppo uneksia vaaleasta hiekasta, palmupuista ja viilentävistä cocktaileista. Bambusta valmistettu siro ja linjakas aurinkotuoli näyttää hyvältä myös olohuoneessa. Tuolin selkänoja saa taitettua makuuasentoon. Aurinkolaverin pituus 200 cm, leveys 70 cm ja korkeus 30 cm.

Mandisa-aurinkovuode
Ellos
Ainutlaatuinen bambusta valmistettu aurinkovuode sisä- tai ulkokäyttöön. Luonnonväristä bambua, mitat P 200 x L 70 x K 30 cm. Kuuluu Mandisa-sarjaan, jonka tuotteet valmistetaan käsin laadukkaasta bambusta. Sopii terassille, parvekkeelle tai osaksi kotisi sisustusta.

3. Päikkärit aurinkotuolissa

Yllättikö kesäsade? Ei huolta, sillä polyrottingista valmistettu aurinkovuode sallii torkut pihalla säässä kuin säässä – kunhan et itse ole tehty sokerista. Aurinkovuoteen pehmusteena on napakka patja, jossa on vettähylkivä päällinen. Selkänoja on laskettavissa vaakatasoon. Tuotteen pituus 196 cm, leveys 60 cm ja korkeus 32 cm.

Aurinkovuode London
Ellos
Mukava polyrottinkinen aurinkovuode, jossa mukana miellyttävä pehmuste. Aurinkovuode on helppo laskea vaakatasoon. Pituus 60, leveys 196, korkeus 32 cm. Toimitetaan koottuna.

4. Helppo kaveri

Klassinen aurinkotuoli on mainio tilansäästäjä, koska sen voi tarvittaessa taitella kokoon ja laittaa nojaamaan parvekkeen seinää vasten. Kevyt, bamburunkoinen kangastuoli sopii terassin vierasvaraksi, ja se kulkee myös helposti mukanasi rannalle tai festareille. Tuolin pituus taitettuna on 112 cm ja leveys 60 cm.

Mandisa-lepotuoli
Ellos
Käsintehty Lene Bjerre -lepotuoli bambua. Sisä- ja ulkokäyttöön. Mitat P 112 x L 60 x K 80 cm. Mandisa on täysin luonnollinen ja kestävä huonekalusarja, jonka tuotteet on valmistettu laadukkaasta bambusta. Tuo kotiisi palanen luontoa ja luo sisustukseen uutta ja jännittävää tunnelmaa tämän eksoottisen ja yllättävän bambuisen lepotuolin avulla. Luonnonmateriaalit luovat kotiin harmoniaa, aitoutta ja rauhaa.

5. Ekoteko

Mäntypuusta ja hamppuköydestä valmistettu aurinkotuoli on klassikko. Sen boheemi olemus takaa rennon istuma-asennon, ja putkilomainen niskatyyny tukee päätä. Aurinkotuolin korkeus 102 cm, leveys 62 cm, syvyys 70 cm ja istuinkorkeus 45 cm.

RIBBON lepotuoli
Ellos
Täysin ekologinen Ribbon/EcoChair-tuoli on valmistettu männystä ja hamppuköydestä. Säädettävä, kaksi asentoa. Saatavilla myös rahi, joka edustaa samaa muotoilutekniikkaa. Monikäyttöinen Ribbon soveltuu niin sisäkäyttöön kuin terassille, parvekkeelle tai leirintäalueellekin. Niskatyyny myydään erikseen. Ekologinen materiaali. FSC-merkintä. Kokoontaitettava tuoli. Luvallisesti kaadettua puuta. Luonnollinen materiaali. Korkeus: 102 cm Leveys: 62 cm Syvyys: 70 cm Istuinkorkeus: 43 cm

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 6.6.2019