Aistikas aurinkotuoli, linjakas laveri vai rouhea rottinkipeti? Tässä 5 tyylikästä vaihtoehtoa kesän löhöilyyn ja auringonpalvontaan

MAINOS
Aistikas aurinkotuoli, linjakas laveri vai rouhea rottinkipeti? Tässä 5 tyylikästä vaihtoehtoa kesän löhöilyyn ja auringonpalvontaan
Aurinkotuolin materiaalina voi olla rottinki, bambu tai vaikka puu, mutta kaikkia kauden tyylikkäimpiä löhöpaikkoja yhdistävät sirot linjat ja keveä olemus. Valitsimme viisi trendikästä aurinkotuolia, jotka sopivat niin terassille kuin pihalle. Klikkaa ostoksille ja valmistaudu auringonpalvontaan. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Aurinkotuoli: 5 vaihtoehtoa lekotteluun ja löhöilyyn

1. Lakritsan inspiroima

Muodikas musta rottinkituoli kerää katseet terassilla ja takapihalla. Tässä aurinkotuolissa on mukavat kaarevat muodot ja ilmava olemus, jota voi täydentää pehmentävillä tyynyillä. Tuolin selkänojaa voi laskea ja nostaa kahteen asentoon. Aurinkotuoli muuntuu näppärästi myös nojatuoliksi, sillä siinä on irrotettava jalkatuki. Tuolin pituus 185 cm, leveys 68 cm, paino 12,5 kg.

2. Hawaijilaistunnelmissa

Tässä aurinkotuolissa on helppo uneksia vaaleasta hiekasta, palmupuista ja viilentävistä cocktaileista. Bambusta valmistettu siro ja linjakas aurinkotuoli näyttää hyvältä myös olohuoneessa. Tuolin selkänoja saa taitettua makuuasentoon. Aurinkolaverin pituus 200 cm, leveys 70 cm ja korkeus 30 cm.

3. Päikkärit aurinkotuolissa

Yllättikö kesäsade? Ei huolta, sillä polyrottingista valmistettu aurinkovuode sallii torkut pihalla säässä kuin säässä – kunhan et itse ole tehty sokerista. Aurinkovuoteen pehmusteena on napakka patja, jossa on vettähylkivä päällinen. Selkänoja on laskettavissa vaakatasoon. Tuotteen pituus 196 cm, leveys 60 cm ja korkeus 32 cm.

4. Helppo kaveri

Klassinen aurinkotuoli on mainio tilansäästäjä, koska sen voi tarvittaessa taitella kokoon ja laittaa nojaamaan parvekkeen seinää vasten. Kevyt, bamburunkoinen kangastuoli sopii terassin vierasvaraksi, ja se kulkee myös helposti mukanasi rannalle tai festareille. Tuolin pituus taitettuna on 112 cm ja leveys 60 cm.

5. Ekoteko

Mäntypuusta ja hamppuköydestä valmistettu aurinkotuoli on klassikko. Sen boheemi olemus takaa rennon istuma-asennon, ja putkilomainen niskatyyny tukee päätä. Aurinkotuolin korkeus 102 cm, leveys 62 cm, syvyys 70 cm ja istuinkorkeus 45 cm.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 6.6.2019
Kommentoi »