Asuntomessuille saapuminen
Rakenna ja remontoi
Asuntomessuille saapuminen
Kivistön asuntomessualueelle pääsee helposti niin julkisilla kuin omallakin autolla. Lue käytännölliset vinkit messuille saapumiseen.
30.6.2015
 |
Meidän Talo

Messujärjestäjät toivovat mahdollisimman monen saapuvan paikallisjunalla uutta Kehärataa pitkin. Matka Kivistöön P-junalla kestää Helsingistä puolisen tuntia ja Tikkurilasta vartin. Kivistön juna-asemalta on jatkuva bussikuljetus tai noin kilometrin kävelymatka Ruusukvartsikatua pitkin.

Bussilla matkustavien kannattaa jäädä pois Tikkurilassa ja jatkaa junalla Kivistöön.

Polkupyörille löytyy pyöräparkki messuportin läheltä. Reittiä voi suunnitella reittioppaan avulla.

Messualueen yhteydessä ei ole pysäköintitilaa henkilöautoille. Pysäköintialue on sen sijaan järjestetty Keimolanmäkeen. Se sijaitsee Hämeenlinnanväylän E12 vieressä, Radioasemantiellä. Päätieltä on opasteet parkkialueelle. Loppu 2,5 kilometrin matka messualueen portille taittuu noin 10 minuuttia kestävällä bussikuljetuksella. Bussit kulkevat päivittäin klo 9.30–18.30.

​Pysäköinti maksaa messuportilta ja netin kautta ostettuna 9 €/ajoneuvo, pysäköintialueelta pois lähtiessä ostettuna 11 €/ajoneuvo. Hinta sisältää bussikuljetuksen messubussilla asuntomessualueelle ja takaisin pysäköintialueelle.

Inva-pysäköintiluvalla voi pysäköidä messujen pääportin viereen. Inva-pysäköintiin on opasteet pääteiltä.

Kommentoi »