Posliinia ja emaliaarteita! 15 x kurkistus astiakaappiin – juttu sinulle, joka et voi ohittaa kauniita kippoja ja kuppeja
Sisustus
Posliinia ja emaliaarteita! 15 x kurkistus astiakaappiin – juttu sinulle, joka et voi ohittaa kauniita kippoja ja kuppeja
Voi mitä aarteita kotijuttujemme asukkaiden astikaapeista paljastuukaan. Kokosimme yhteen 15 kaunista kuvaa, jotka nähtyään tekee mieli lähteä kirpputoreja kiertämään.
2.4.2020
 |
Meillä kotona
Kesällä on enemmän aikaa kokata ja nauttia ruoasta kaikessa rauhassa. Siksi asukkaat ovat tuonteen kesäkotiinsa kaikkein rakkaimmat astiat.
Jos koti on iloisen värikäs, sinne on turha kerätä valjuja astioita.
Kokki Pipsa Hurmerinnan kauniissa keittiössä astiat saavat olla esillä avohyllyillä.
1930-luvun talossa asuva Mila on itse innostunut tekemään keramiikkaa. "Keramiikan tekeminen on mahtavaa hommaa, koska siinä voi olla remonttireiska ja taiteilija vuorotellen", Mila sanoo.
Vaatesuunnittelija ja yrittäjä Lalli Savolaisen vitriinikaappia koristaa komea kokoelma vanhoja posliiniastioita.
1920-luvun kerrostaloasunnossa asuva Mira halusi saada kirpputorilöydöt kauniisti esille ja maalasi niille hyllykön keittiöön. Osaa purkeista käytetään, ja osa on niin nättejä, että niitä vain ihaillaan.
Facebookin Moderni ja skandinaavinen sisustus -ryhmää ylläpitävän Sannan kodissa Marimekon astiat saavat olla esillä. Miksi piilottaa kaunokaiset kaapin syövereihin?
Lapsiperheen kaksiossa Stringin hyllykössä säilytetään käyttöastioita: muun muassa espressopannuja ja Marimekon astioita.
Tunnelmallisen sukutilan astiakaapin aarteet otetaan käyttöön perhejuhlien aikaan.
Kuvittaja-kirjailija Kristiina Louhen värikkäässä kerrostalokodissa astiatkaan eivät tietenkään ole valkoisia.
1950-luvun talossa asuva Cindy keräilee muun muassa ruskeita posliiniesineitä. Hän metsästää niitä yleensä kirpputoreilta. Paras löytöpaikka on Kokkolan SPR-kirppis.
Billnäsin ruukkikylässä asuvan Kitin isä valmisti komean vitriinin, jonka suojissa ovat harvemmin käytettävät astia-aarteet. Kaappi on tehty vanhoista ikkunaruuduista ja maalattu mattavalkeaksi kalkkimaalilla.
Tämä komea astiakaappi lienee ollut aiemmin varastohyllynä. Nyt siihen on kerätty muun muassa asukkaiden sukujen vanhoja astiastoja.
Pehtoori-kannu ja Arabian Ahmet-sarjan kupit ovat suorastaan täydellinen pari. Ne pilkistävät kauniin Villa Ramskullan astiakaapista.
Marian ja Jocken punamultatalo nousi sukutilan maille. Käsistään kätevä Jocke on nikkaroinut sympaattisen astiakaapin. Yläovina on vanhat ikkunat.
Kommentoi »