Arvonnan säännöt: Suomen suurin koti-ilta 2019

Arvonnan säännöt: Suomen suurin koti-ilta 2019
Tässä artikkelissa kerrotaan Suomen suurimman koti-illan kuvakilpailun säännöt.

Osallistu Suomen suurimpaan koti-iltaan jäämällä kotiin ja tekemällä sitä, mitä huvittaa! Lue täältä osallistumisohjeet.

Arvonnan säännöt:

1. Arvonnan järjestäjä on Meilläkotona.fi, A-lehdet Oy, y-tunnus 1708790-7, 00081 A-lehdet (jäljempänä ”Järjestäjä”).

2. Osallistumisaika on 26.10.–10.11.2019.

3. Arvontaan osallistutaan Instagramissa julkaisemalla kilpailuaikana oma koti-illan viettoon liittyvä kuva tai tarina. Huomioi, että osallistujan profiilin tulee olla julkinen, jotta arvonnan järjestäjä näkee julkaisun. Julkaisuun on lisättävä kilpailun hashtag #suomensuurinkotiilta ja merkattava @meillakotona_fi

4. Osallistumalla arvontaan kuvamateriaalin lähettäjä vakuuttaa omistavansa kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai hänellä on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien lähettämiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta hän luovuttaa kuvamateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden A-lehdet Oy:lle nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa.

5. Arvonta on avoin kaikille pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen, sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja arvonnan voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen osallistuakseen arvontaan.

6. Osallistuneiden kesken arvotaan Finnish Design Shopin lahjakortti, arvo 1.000 €. Arvonta suoritetaan viimeistään 15.11.2019. Järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä Instagram Direct -viestillä. Järjestäjällä on oikeus julkaista kanavissaan voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta sekä se nimimerkki tai tunnus, jolla hän on osallistunut kilpailuun.

7. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta kolmen viikon kuluessa yhteydenotosta, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

8. A-lehdet Oy maksaa palkinnon arpajaisveron. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonta ei ole Instagramin suosittelema eikä hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan paitsi arvonnan sääntöjä myös kyseisen somekanavan käyttöehtoja. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Juttua muokattu 28.10.2019 klo 13.30: Lisätty kohtaan 3. tarkennukseksi sana "kilpailuaikana".

Julkaistu: 31.8.2019
2 kommenttia