8 arkiruokaa uudella tavalla – joko tunnet pannulasagnen, kanatortillapellin tai nuudelipihvit?

8 arkiruokaa uudella tavalla – joko tunnet pannulasagnen, kanatortillapellin tai nuudelipihvit?
Nakit ja muussi hyppäävät uunivuokaan, kaalikääryle rullataan kääretortuksi. Arkinen ruoanlaitto kyllästyttää joskus kaikkia. Poimi tästä jutusta uusia ideoita!
Julkaistu 19.10.2020

1. Nakit ja muussi valmistuvat kätevästi uunissa

Laiskan kokin uuninakkivuoka valmistuu hetkessä. Myös perunamuusi onnistuu uunissa, joten tästä ruoasta ei synny edes turhaa tiskiä. Hauskan uuninakkivuoan ohjeen saat täältä.

2. Nuudelit pihveiksi

Nuudelipihvit saavat maapähkinävoista sopivaa rasvaisuutta ja paahteista pähkinäisyyttä, garam masala lempeää mausteisuutta. Kypsien munanuudelien pinta paistuu pannulla ihanan rapeaksi. Kurkista nuudelipihvien ohje täältä.

3. Paellan kätevämpi muoto

Tämä helppo paella valmistuu kätevästi uunissa. Raaka-aineet lisätään vuokaan kypsentämättöminä. Ohjeessa on ainesta arkiruokasuosikiksi! Tutustu uunipaellan ohjeeseen täällä.

4. Yksi suuri kaalikääryle ilman näpertelyä

Sama maku, mutta vähemmän vaivaa. Jättikaalikääryleestä riittää isommalle porukalle jaettavaa. Kurkista jättikaalikääretortun ohje täältä.

5. Värikkäämpi fish & chips

Kokkaa fish & chips uudella tavalla! Kalapelti on koko perheen arjen luottoruoka. Kalapelti syntyy latomalla pellille perunalohkoja, värikkäitä kukkakaaleja ja sumakilla maustettuja kalapaloja. Tarjoile se limejogurtin kanssa. Kalapellin ohjeen saat täältä.

6. Kanatortillojen uusi muoto

Juustoinen kastike ja hunajaiset broilerinpalat muhivat uunissa täydelliseksi herkuksi. Kurkista kanatortillapellin ohje täältä.

7. Pikainen pannulasagne

Pannulasagne on täydellinen ratkaisu silloin, kun aikaa on vähän mutta lasagnea on saatava. Näin lempiruoka valmistuu helposti pannulla, eikä aikaa mene kuin puolisen tuntia. Kurkkaa pannulasagnen ohje täältä.

8. Ruokaisampi pannari

Pizzapannari leivotaan peruspannukakkutaikinan pohjaan ja täytetään kuin pizza. Valitse täytteet oman maun mukaan: vaihda salami vaikka kinkkuun ja paprika tomaattiin! Pizzapannarin ohjeen saat täältä.

Kommentoi »