Meillä kotona -kaupat

Hyppy arkeen! Poimimme 12 tuotetta, jotka tekevät kodista paremman paikan – osta ne omaksesi helposti

MAINOS
Hyppy arkeen! Poimimme 12 tuotetta, jotka tekevät kodista paremman paikan – osta ne omaksesi helposti
Naulakko, jossa on mukavasti säilytystilaa ja 11 muuta tuotetta, jotka helpottavat arkeen siirtymistä. Osta ne nyt helposti omaksesi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 27.8.2020

1. Ilmoitustaulu tärkeille asioille

Jos koulusta tai päiväkodista tulleet lippulappuset seilaavat pitkin kotia, vanha kunnon ilmoitustaulu auttaa. Korkin ja metallin yhdistelmä tekee tästä OYOY Living Designin hieman erilaisesta taulusta myös näyttävän sisustuselementin.

2. Eteinen kuntoon säilytyskalusteilla

Eteinen on monen kodin murheenkryyni. Olisiko aika laittaa se kuntoon tänä syksynä? Mazen näppärässä, metallisessa säilytyskalusteessa (korkeus 35 cm, leveys 38 cm) on hylly lapasille ja pipoille sekä koukkuja takeille ja huppareille. Naulakosta on musta, messinkinen ja valkoinen värivaihtoehto.

3. Tossut kenkähyllylle

Eteinen siistiksi, askel kerrallaan! Mazen kätevään kenkähyllyyn (leveys 60 cm) on helppo asetella kengät järjestykseen.

4. Hanki tarpeeksi pitkä naulakko

Kun takkeja alkaa kerääntyä naulakkoon monta päällekkäin, tiedät, että on aika hankkia pidempi säilytin. Mazen tyylikkään naulakon pituus on 102 cm, korkeus 19,7 cm. Värivaihtoina valkoinen, harmaa ja musta.

5. Pyykkipussi helpottamaan arkea

Pyykkipussit ovat siitä näppäriä, että niitä voi olla omansa eri väriselle pyykille ja vaikkapa lakanoille. Näin pyykkejä ei tarvitse erikseen enää lajitella, vaan pussukan (korkeus 50 cm) voi kumota suoraan koneeseen. House Doctorin pyykkikassin korkeus on 50 cm ja halkaisija 40 cm.

6. Erityisen elegantti pyykkikori

Broste Copenhagenin meriheinäkorit ovat niin kauniita, että pyykkikori uppoaa täydellisesti osaksi huoneen sisustusta. Ehkä innostut näistä niin, että hankit korin vaikka useampaan huoneeseen!

7. Arjen kaunein muistilista

To do -listat auttavat pitämään asiat hallinnassa. Unikin tulee paremmin, kun on kirjoittanut muistettavat tehtävät ylös, eikä vatvo asioita yön pitkinä tunteina. Muistiossa on irtirepäistävät sivut ja takana magneetti.

8. Koko perheen kalenteri selkeyttää

Perhekalenteri on mitä mainioin apuri ajatusten ja arjen järjestyksessä pitämiseen! Jokaisen perheenjäsenen omat menot merkitään omaan sarakkeeseen. Kalenterista on kätevä tarkistaa, milloin olikaan lääkäriaika, tanssitunti tai kauppakassitoimitus.

9. Kori paikkaansa hakeville tavaroille

Kori aikakauslehdille, keskeneräisille käsitöille tai vaikkapa vessapaperille? OYOY Living Designin kaunis kori (korkeus 26 cm, leveys 28 cm) on bambua ja kahva on nahkainen.

10. Taianomainen säilytin

OYOY Living Designin Hoku pokus -säilytyskassi (korkeus 54 cm) on kätevä erityisesti lelujen keräämiseen. Ja kas, lelut sujahtavatkin sinne lattialta lähes taianomaisesti!

11. Järjestä ilolla – piilota purkkiin

Täyttyykö koti jatkuvasti pienestä sälästä? OYOY:n värikkäät säilytysrasiat (23 x 26 cm) tuovat mieleen sirkuksen.

12. Oma kirja sotkuille

Tämä kirja on kuin ikioma sotkutehtaasi: paikka jossa voit päästää irti, roiskia, töhriä ja räiskiä. Kanadalainen kuvataiteilija Keri Smith tunnetaan anarkistisista, luovuuteen kannustavista täytettävistä kirjoistaan. Häneltä aiemmin julkaistut Viiva ja Tuhoa tämä kirja ovat myyneet Suomessa yli 80 000 kappaletta.

Kommentoi »