Perinteinen lohikeitto maistuu aina
Lohikeitto houkuttaa niin arkena kuin viikonloppunakin! Klassikkokeiton tekemiseen on monia tapoja (laitatko sinä muuten lohikeittoon porkkanaa?), mutta perinteinen lohikeittoreseptimme on sivustomme todellinen kestosuosikki. "Todella hyvä ohje", lukijamme kirjoittaa.
Arkipäivän helppo kanakastike
Kun arkikokin pää lyö tyhjää, kanakastike on varma valinta. Lukijamme ovat tykästyneet Perinneruokaa prkl -blogin helppoon kanakastikkeeseen. Perusraaka-aineista nopeasti valmistuva kastike maistuu herkulliselta niin perunan, riisin kuin pastankin kera.
Kaalilaatikon hauskempi muoto, helpot kaalipyörykät
Kun helppoja kaalipyöryköitä on kerran kokeillut, niitä haluaa yhä uudelleen. Nerokkaassa reseptissä palleroihin pyöritellään kaalin lisäksi muun muassa jauhelihaa ja riisiä raakana, mikä takaa nopean valmistuksen. Uunissa pyörykät kypsyvät lihaliemessä meheviksi.
Kasviskeittojen ykkönen: linssikeitto
Huippusuosittu linssikeiton reseptimme on suunniteltu sopivan lempeäksi koko perheelle. Ytyä kaipaava voi maistaa keittoa reippaamminkin! "Ihanaa keittoa tulee.Vieraatkin ottavat monta kertaa lisää", lukijamme kiittää.
Jauhelihakeitto mummon tapaan
Perinteisen jauhelihakeiton taika ei hälvene. Tässä reseptissä porkkanat, sipulit, juuriselleri ja palsternakka freesataan herkullisiksi ennen liemessä kypsyttämistä. Kokeile jo tänään!
Nikkarin vuoka yhdistää lenkkimakkaran ja kasvikset
Lado vuokaan viipaleina lenkkimakkaraa, sipulia, tomaattia ja perunoita. Kuorruta vielä ruokakermalla ja juustolla. Ai että! Nostalginen nikkarin vuoka on hurmannut lukijamme: "Oli hyvää, laitoin vielä lisäksi kesäkurpitsa viipaleita! Voi tehdä toistekin."
Mehevät broilerinpyörykät ja uunibataatit kypsyvät yhdessä pellillä
"Olen pitkään etsinyt hyvää ohjetta broilerinjauhelihasta ja nyt sen löysin!", "Lasten herkkua." Uunibataattien kanssa tarjoiltavat maukkaat broileiripyörykät ovat koko perheen suosikki.
Pitsireuna kruunaa pinaattiletut
Pinaattiletut ovat monipuolisuudessaan vertaansa vailla: ne maistuvat paitsi lounaalla ja päivällisellä myös väli- ja iltapalalla. Suositussa pinaattilettujen ohjeessamme salaisuus on voin ja öljyn seos paistorasvana: yhdistelmän ansiosta lettuihin muodostuu rapeat pitsireunat.
Koululaisten suosikki maistuu myös kotona
Moni on maistanut palermon pastaa ensimmäisen kerran kouluruokalassa, mutta herkkua kannattaa tehdä myös kotona. Makoisa broileri-pastavuoka valmistuu näppärästi uunissa. "Tosi hyvää tuli! Perhe tykkäsi. Tästä tuli uusi vakiarkiruokareseptimme!" lukijamme kommentoi.
Pyttipannu, tuo tähderuokapäivän kunkku
Perinteinen pyttipannu on niin hyvää, että perunoita kannattaa silloin tällöin keittää tarkoituksella yli tarpeen! Pyttipannun kruunaavat paistettu muna ja maustekurkut.