Meillä kotona -kaupat

Nämä käyttöesineet haluat pitää esillä – 5 poimintaa, jotka tekevät arjestasi hieman kauniimpaa

MAINOS
Nämä käyttöesineet haluat pitää esillä – 5 poimintaa, jotka tekevät arjestasi hieman kauniimpaa
Osasitko kuvitella, että ihastut tiskiharjaan, ylpeilet sievästä kenkälusikasta ja jätät jatkojohdon tahallaan näkösälle?
Julkaistu 29.12.2022

1. Jatkojohto, jatkoon!

MyNolla Strip -jatkojohdot saapuvat johtoviidakon selvitykseen tyylikkäinä kuin ratsuväki. Pähkinäviilua oleva pinta tuo kaivattua lämpöä sisustukseen niin kotona kuin toimistolla. Kolme F-tyypin pistorasiaa ja virtakytkin.

2. Kenkälusikka joka nälkään

Kun on kiire lähteä, ei ole parempaa löytöä kuin käden ulottuvilla oleva kenkälusikka. Iris Hantverkin öljytystä pyökistä valmistettu kenkälusikka on niin kaunis, että sen paikka on ehdottomasti eteisen naulakossa näkösällä. Pituus 26 cm. Ripustus nahkanauhalla.

3. Huivit hunningolla?

Oletko huomannut, että hattuhylly tai edes lipaston laatikko ei riitä huivien ja sormikkaiden siistiin säilytykseen – eikä ainakaan lapsiperheessä? Annansilmät-Aitan tyylikäs, kosteutta ja nopeita käänteitä kestävä Cube-kori on valmistettu ekopäreestä punomalla. Sangat ovat nahkaa. Palauta siistit pinnat ja aamujen rauha hankkimalla tämä!

4. Tiskialtaan tummatukka

Jokapäiväisiin hommin jotenkin turtuu helposti, eikä enää osaa ajatella niiden tekemistä toisin. Kuulostaako tutulta? Nappaa käyttöösi Annansilmät-Aitan musta tiskiharja, ja astianpesu muuttuu taas iloksi, myös tyylisilmällesi. Harjakset on tehty hevosenjouhesta. Pituus 28 cm.

5. Kun päiväsi on täynnä löytöjä

Kestävä, pestävä, reilu ja pieneen tilaan taiteltava pellavakassi pelastaa sinut aina, kun päivän aikana mukaasi kertyy ylimääräistä kannettavaa. Kivipestyn pellavan pinta on hempeän roosa, ja siinä on pitkät kantohihnat. Kassiosan koko 54 x 59 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »