Hoi leipuri, pyöräytä nämä seuraavaksi! 3 sadonkorjuuajan herkkua, joita ei voi ohittaa: "Herranjestas miten hyvää"


Mehevän leivonnaisen salaisuus? Piilota taikinaan porkkanaa, kesäkurpitsaa tai punajuurta – ne tekevät leivonnaisista ihanan kosteita ja aromaattisia. Näitä reseptejä ei kannata ohittaa!
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

1. "Parempaa kuin porkkanakakku" – kääri klassikko rullalle

Hitiksi nousseessa porkkanakakku-kääretortussa mausteisen taikinalevyn väliin rullataan runsaasti kermaista täytettä. Ja nyt ei säästellä sokerissa! "Herranjestas, miten hyvää!" suitsuttaa yksi lukija. Nappaa resepti täältä talteen.

2. Hyvästi kuiville mokkapaloille, tervetuloa mehevät suklaaruudut

Kavahdatko kuivia mokkapaloja? Kesäkurpitsa-mokkapalat ovat aivan kuin toisesta galaksista: uskomattoman meheviä ja maukkaita. Kaiken lisäksi resepti on vegaaninen. Poimi se täältä talteen!

3. Saammeko esitellä: punajuuri, kakun luottokaveri

Punajuuriraaste mehevöittää suklaakakun rakenteen. Kaurajauho ja mantelijauhe tuovat tähän kakkuun herkullista aromia. Gluteenittoman punajuuri-suklaakakun reseptin löydät täältä. Jos käytät mieluummin vehnäjauhoja, kurkkaa tämä punajuuri-suklaakakun resepti!

Julkaistu: 6.9.2019