Maku

Kiinnostavimmat alkoholittomat oluet – nappaa juoma-asiantuntijan tärpit saunaseuralaiseksi, tacobileisiin ja makkaran kaveriksi!

Kiinnostavimmat alkoholittomat oluet – nappaa juoma-asiantuntijan tärpit saunaseuralaiseksi, tacobileisiin ja makkaran kaveriksi!
Raikkaista ja rehdeistä alkoholittomista oluista innostuu niin maltaiden ystävä, alkoholia välttävä kuin utelias maistelijakin. Katso juoma-asiantuntijamme Ilkka Sirénin suositukset.
Julkaistu: 16.2.2022

Lounastreffien ihastus

Lowlander Wit, 2,97 €/0,33 l.

Sitrushedelmää herkullisesti pursuava hollantilainen Lowlander Wit on raikas tuulahdus niin lounaspöydässä kuin metsänuotiollakin. Parita rapean hapokas ja tasapainoinen vehnäolut esimerkiksi sitruunarisoton tai mozzarella-sardellileipien kanssa.

Villasukan korvaaja

Big Drop Galactic Milk Stout 2,75 €/0,33 l.

Tämä runsasrakenteinen ja silkkisen pehmeä englantilainen stout täydentää täyteläiset ruokalajit. Tummasävytteinen, aavistuksen viikunainen ja kahvinen olut on erinomainen villasukankorvike tunnelmalliseen illanviettoon, jossa tarjolla on mausteista lammaspataa.

"Mausteisen makkaran paras kaveri toimii myös tulta tuijotellessa!"

Tuhtien makujen tukipilari

Mikkeller Drink’in the Sun 3,00 €/0,33 l.

Veikeä tanskalainen Mikkeller Drink’in the Sun viehättää runsaan hedelmäisellä makumaailmalla. Raikkaan sitruksinen olut käy mausteisten ruokien, kuten tikka masalan, kylkeen tai tasapainottamaan reippaasti maustettujen raakamakkaroiden rouheaa makumaailmaa.

Tacobileiden kavaljeeri

BrewDog Punk AF Alcohol Free IPA 2,40 €/0,33 l.

Ronskisti humaloitu ja tyylikkään greippinen skotlantilainen IPA-olut hurmaa vivahteikkaalla makumaailmallaan. Hennon yrttinen olut on monipuolinen ruoka- ja seurustelujuoma. Kokeile limellä kyllästettyjen kalatacojen kaveriksi.

"Kylmänä tarjoiltu raikas pils sopii saunan jälkeiseen vilvoitteluun kuin kivet kiukaaseen."

Luotettavaa löylyseuraa

Kukko Pils Alkoholiton 2,59 €/0,33 l.

Ruokapöydässä ryhdikäs, hennon mausteinen ja miellyttävän maltainen olut virkistää makuaisteja. Kaada lasiin sitruunaisen kanapastan tai savulohisalaatin kylkiäiseksi.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
1 kommentti