Älä kärsi huonosta sisäilmasta – helppo ratkaisu yleiseen ongelmaan
Mainos: Scanoffice
Älä kärsi huonosta sisäilmasta – helppo ratkaisu yleiseen ongelmaan
Kaupallinen yhteistyö: Scanoffice Raikas sisäilma kuuluu niin kotiin kuin mökille. Miten saada puhdas sisäilma vanhaan mökkiin tai rintamamiestaloon, joissa ilmanvaihto on usein lähes olematonta?  
13.6.2017
 |
Meillä kotona

Mitsubishi Lossnay Mini-ilmanvaihtolaite ratkaisee kaikkien kotien sisäilmaongelmat ja pitää sisäilman terveellisenä. Tarjolla kaksi eritehoista, helposti pistotulppakytkennällä asennettavaa mallia. Tehokkaan mutta edullisen VL-100-mallin rinnalle on tullut uusi VL-50-malli, jonka avulla saat raikkaan sisäilman entistäkin edullisemmin. 

1. Raikas, puhdas sisäilma

Tutkimusten mukaan monissa kodeissa on puutteellinen ilmanvaihto, mikä aiheuttaa erilaisia oireita, kuten päänsärkyä, nuhaa, väsymystä ja keskittymisvaikeuksia. Mitsubishi Lossnay on huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka tehostaa kaikkien kotien ilmanvaihtoa. Laite auttaa varsinkin huonosti tuulettuvien tilojen ja huoneiden sisäilmaongelmissa raikastamalla ja happirikastuttamalla muuten seisovan ilman. Lossnay tuo suodatettua, raitista ilmaa sisään sekä poistaa huonoa, tunkkaista ja hiilidioksidipitoista sisäilmaa ehkäisten myös radonpitoisuuden kasvua. Huonekohtainen mini-ilmanvaihtolaite ei sekoita muun ilmanvaihdon tai lämmityksen toimintaa. Lossnay voidaan asentaa myös esimerkiksi lämmityksestä ja viilennyksestä huolehtivan ilmalämpöpumpun rinnalle samaan tilaan. 

Uusi Mitsubishi Lossnay VL-50 on markkinoiden hiljaisimpia ilmanvaihtolaitteita. Laite on todella helppo asentaa, koska se vaatii vain yhden läpivientikanavan.

VL-100-malli soveltuu suurempiin, jopa 80m2, tiloihin. Laite tarvitsee oman läpivientikanavansa sekä tulo- että poistoputkelle.

2. Lämmön talteenotto

Mitsubishi Lossnayssa on lämmön talteenotto, joten kone on erittäin energiatehokas. Tekniikasta on hyötyä sekä talvella että kesällä. Talvella lämmityksen tarve vähenee, sillä poistoilman lämpöenergiaa siirretään sisään virtaavaan pakkasilmaan. Koska Lossnay lämmönsiirtoelementin toiminta perustuu liialliseen kosteuteen sitoutuneen energian siirtoon, toimii se toisin päin kesällä pyrkien pitämään jäähdytyslaitteella tuotetun viileämmän huoneilman sisällä ja estämään huonelämpötilan kohoamista ulkolämpötilan mukaan.

3. Erittäin helppo asentaa

Uusi malli Mitsubishi Lossnay VL-50 on erittäin helppo asentaa, koska se tarvitsee vain yhden, keskeltä jaetun tuloilma-/poistoilmaputken. Lossnayn putki käy suoraan useimpien vanhojen ilmanvaihtoputkien paikalle, joten asennus käy nopeasti. Koska sähkö otetaan pistotulpalla, paikalle ei tarvita edes sähkömiestä.

4. Edullinen käyttää

Mitsubishi Lossnayn avulla saat raikkaan ja puhtaan sisäilman erittäin edullisilla käyttökustannuksilla. Vuositasolla koneen käyttö maksaa vain noin 5-50 euroa laitetyypistä ja käytetystä puhallintehosta riippuen (esimerkkilaskelma 15c./kWh). Laitteen mukana toimitettava suodatin on pestävä, joten siitäkään ei käyttökustannuksia enempää muodostu, ellei hanki lisävarusteena saatavaa pienhiukkassuodatinta joka on tarpeen esimerkiksi allergikoille. 

Kommentoi »