Syksyllä satsataan kodin valaistukseen – nämä 5 ajatonta valaisinta kannattaa ostaa alesta nyt!

MAINOS
Syksyllä satsataan kodin valaistukseen – nämä 5 ajatonta valaisinta kannattaa ostaa alesta nyt!
Etsitkö klassista lukuvaloa, näyttävää riippuvalaisinta vai retrotyylistä jalkalamppua? Valitsimme 5 ajatonta klassikkovalaisinta, jotka kannattaa ostaa Rum 21:n alesta juuri nyt. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 30.9.2019

Ajattomat valaisimet: 5 suosikkia

1. Lasipallo

Käsinpuhallettu lasikupu ja messinkinen kanta ovat hohdokas materiaaliyhdistelmä. Messinginsävyisellä johdolla viimeistellystä lasipallosta ei voi ennustaa tulevaisuutta, mutta se on omiaan luomaan makuuhuoneeseen tunnelmaa.

2. Moderni kattokruunu

Hulppea teollisuustyylinen kattovalaisin kerää taatusti katseet. Messinkiset lampunkannat antavat hillitysti hohdetta muuten mustalle metallivalaisimelle. Eri ilmansuuntiin kohdistetut lamput heijastavat seinille villejä varjoja.

3. Nöyrä palvelija

Taipuisan jalkavalaisimen paras paikka löytyy sohvan päädystä tai nojatuolin vierestä. Sirossa lattiavalaisimessa on ripaus 1950-luvun nostalgista tyyliä. Messingin ja mustan metallin yhdistelmä antaa valaisimelle arvokkuutta. Valaisinta on helppo käännellä haluttuun asentoon varren nupista.

4. Retro

Ajaton Bumling-riipuvalaisin on tuonut valoa ruotsalaisten keittiöihin jo vuodesta 1968 lähtien. Klassikkovalaisimen runko on maalattua alumiinia. Varjostin on valmistettu hohtavasta opaaliakryylilasista.

5. Letkeä apuri

Retrotyylisessä pöytävalaisimessa on sympaattiset muodot ja trendikäs väri. Monikäyttöinen, taipuisa pöytävalaisin sopii kodin kaikkiin tiloihin työ- ja lukuvalaisimeksi.
Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!
Kommentoi »