Meillä kotona -kaupat

Syksyllä satsataan kodin valaistukseen – nämä 5 ajatonta valaisinta hurmaavat nyt ja aina!

MAINOS
Syksyllä satsataan kodin valaistukseen – nämä 5 ajatonta valaisinta hurmaavat nyt ja aina!
Etsitkö klassista lukuvaloa, näyttävää riippuvalaisinta vai retrotyylistä seinälamppua? Valitsimme 5 ajatonta klassikkovalaisinta, jotka kannattaa hankkia juuri nyt – osta omasi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 1.10.2021

Ajattomat valaisimet: 5 suosikkiamme

1. Lasipallo

House Doctorin valaisimen tyylikäs lasikupu ja messinkinen kanta ovat hohdokas yhdistelmä. Valkoisen lasin pehmentämä valo on omiaan luomaan tunnelmaa esimerkiksi makuuhuoneeseen.

2. Moderni kattokruunu

Hulppea, teollisuustyylinen kattovalaisin kerää taatusti katseet. Saippuakuplilta muotonsa lainaavat lamput ovat yksinkertaisuudessaan näyttävät. House Doctorin lamppurykelmävalaisin löytää helposti paikkansa niin keittiöstä kuin ruokapöydän yltä.

3. Nöyrä palvelija

Örsjö Belysningin messinginhehkuisessa, sirossa lattiavalaisimessa on ripaus arvokkuutta ja ajatonta tyyliä, minkä ansiosta se sopii niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen. Paras paikka valaisimelle löytyy esimerkiksi sohvan päädystä tai lukunurkkauksesta.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Kaunista kattoon

Valkoista lasia ja messinkiä yhdistävä riippuvalaisin henkii 20-luvun tunnelmaa. Hübschin sisustuksellisen valaisimen korkeus on 40 cm ja halkaisija 42 cm.

5. Retro valinta

Retrotyylisessä seinävalaisimessa on sympaattiset muodot ja valkoinen lasikupu. Monikäyttöinen seinävalaisin sopii kodin kaikkiin tiloihin vaikkapa työ- tai lukuvalaisimeksi.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »