Aina on syytä juhlaan – kurkkaa talven upeimmat juhlakattaukset!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Fyrklövern Suomi
Aina on syytä juhlaan – kurkkaa talven upeimmat juhlakattaukset!
Talvi on juhlan aikaa. Joulu ja uusi vuosi ovat hyviä syitä kattaa pöytä vähän kauniimmin. Kaunis kattaus virittää juhlatunnelmaan ja saa vieraat viihtymään. Onnistuneiden juhlien tunnelmaa muistellaan vielä kauan juhlien jälkeen. Lue vinkit talven upeimpiin kattauksiin!
Julkaistu: 9.12.2021

Jouluttajan koti pukeutuu jouluun jo hyvissä ajoin ja joulu saa myös pysyä kotona reippaasti yli uudenvuoden. Ja jos vaikka et olisikaan joulufani, voi talvella aina löytää hyvän syyn juhlaan. Ja syitähän löytyy!

Joulupöydän kattaus ja tyyli saattavat jouluttajasta riippuen vaihtua joka vuosi, mutta tyyliä voi hyvin muuttaa myös pienillä elementeillä kuten tekstiileillä, koristeilla ja kukilla. Pidätkö sinä enemmän perinteisestä punaisesta joulusta vai luonnonläheisestä kattauksesta?

Perinteinen puna-valkoinen joulu

Punainen on ollut joulun luottoväri jo kauan. Ja se oikea joulunpunainen tuokin heti joulun mieleen. Perinteisessä joulupöydässä joulu syntyy punaisista yksityiskohdista. Punaiset servietit ja kynttilät kruunaavat komeuden.

Vintage-henkinen Moments-astiasto huokuu mennyttä aikaa. Rustiikkisessa kattauksessa on unohdettu pöytäliina kauniilta puupöydältä ja käytetty ihania pellavaisia lautasliinoja.
Diamond-astiasto sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan. Kattauksen yleisilme muuntuu koristeita ja tekstiilejä vaihtamalla. Miksi et lisäisi tänä vuonna punaisen sekaan ripauksen pinkkiä?

Luonnonläheinen joulu

Lunonnonystävän joulupöydässä luonto pääsee osaksi kattausta. Kattaus saa olla rouhea ja maanläheinen. Lisää kattaukseen kuusenoksia ja paljon kukkia. Jätä kaunis puupöytä ilman pöytäliina tai käytä pellavaliinaa.

Juleminner-astiasto tuo jouluun uusia perinteitä. Astiasto on saanut inspiraationsa suunnittelijan lapsuudesta, mutta sillä voi myös luoda uusia perinteitä ja luoda lapsuuden muistoja omille jälkeläisilleen.
Monikäyttöiset tarjoiluastiat sopivat hyvin myös kukkien istutukseen. Juleminner-keittoastia sai tällä kertaa hyasintti-istutuksen.
Maanläheinen kattaus tuo luonnon sisään. Kuusenoksat, joulukukat ja rouhea pellava ovat kattauksen kulmakivet. Moderni Celebration-astiasto antaa rouhealle kattaukselle eleganttia kontrastia.
Celebration-astiaston ajaton eleganssi sopii niin arkeen kuin juhlaankin.
Muotokieleltään klassisen romanttinen Aspvik-astiasto on käsin litografioitua maasälpäposliinia. Koristeina olevat pionit, hortensia, unikko ja luhtalemmikki kasvavat astiaston suunnittelija Micale Bindefeldin kesäparatiisissa Tukholman saaristossa.
Raikas Aspvik-astiasto sopii ajattoman muotoilunsa vuoksi hyvin myös talvisiin kattauksiin.

Uudenvuoden juhliin

Uudenvuoden juhlissa ei tarvitse olla aina niin perinteinen, välillä voi vähän myös irrotella. Onko sinun juhlasi tänä vuonna dramaattisen ylellinen, kuorrutettu kullalla vai kimaltaako juhlasi kuin timantti?

Viinipunainen ja tumman sininen antaa kattaukseen kauniin ylellisen tunnun. Viimeistele kattaus sitomalla aterimet samettinauhalla yhteen.
Upea viininpunainen sametti tuo uudenvuoden pöytään ihanaa ylellisyyttä. Posliininen Moments-astiasto tulee kauniisti esiin tummasta pinnasta.
Kulta ja kimallus antavat kattaukselle heti juhlavan ilmeen. Victoria-astiaston kultainen koristekuvio on maalattu käsin.
Pienet yksityiskohdat kattauksessa tekvät siitä ainutlaatuisen. Ilahduta vieraitasi asettamalla jokaisen ruokailijan lautaselle kaunis ruusu. Victoria-astiasto on valmistettu hienoimmasta eurooppalaisesta maasälpäposliinista.
Diamond-astiaston laakeasta samappanjalasista voi tehdä näyttävän samppanjapyramidin. Käsinmaalattu reunus on aitoa kultaa.
Ylellisen Diamond-astiaston reunassa on timanttia muistuttava kuviointi ja se kimmeltää kuin jalokivi. Diamond-astiasto sopii monenlaisiin kattauksiin ja sen ilme muuttuu käytettävistä tekstiileistä ja koristeista riippuen.

Apilanlehti on nyt Fyrklövern!

Fyrklövern perustettiin Ruotsissa vuonna 1974 ja nimettiin jo silloin Fyrklöverniksi. Fyrklövern tarkoittaa suomeksi neliapilaa. Fyrklövernin kotipaikka on Malmössä ja yritys toimii kuudessa maassa. Nimenmuutoksen myötä Fyrklövernin tavoite oli yksinkertaistaa ja yhdistää viestintää ja näin keskittyä oleelliseen eli tarjota inspiroivia sisustustuotteita ja kattausideoita skandinaaviseen tyyliin.

Kommentoi »