Äänestä kaunein astiasto – arvonnan säännöt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Fyrklövern Suomi
Äänestä kaunein astiasto – arvonnan säännöt
Tässä artikkelissa kerrotaan Äänestä kaunein astiasto -arvonnan säännöt
Julkaistu: 6.7.2021

Osallistu Fyrklövernin arvontaan äänestämällä suosikkiastiastoasi ja voita 100 euron lahjakortti! Arvontasivu löytyy täältä!

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Oy Fyrklövern Suomi Ab, PL 173, 00701 Helsinki, Y-tunnus 1104150-2 (myöhemmin "Järjestäjä"). Arvonnan teknisestä toteutuksesta vastaa A-Lehdet Oy (Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki, Y-tunnus 1708790-7).

2. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

3. Osallistumisaika ja osallistuminen arvontaan

Arvonnan osallistumisaika on 10.9–30.9.2021. Arvontaan osallistutaan äänestämällä kauneinta astiastoa ja jättämällä pyydetyt yhteystiedot (nimi ja sähköpostiosoite). Sama osallistuja voi osallistua arvontaan vain kerran.

4. Palkinto

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kolme palkintoa.

Yksi palkinto sisältää yhden lahjakortin Fyrklövern-verkkokauppaan. Palkinnon arvo on 100 euroa.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi eikä siirtää toiselle henkilölle. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

5. Voittajan valinta ja julkistus

Arvonta suoritetaan 1.10.2021

Järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Tässä yhteydessä voittajan tulee toimittaa Järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon postittamista varten. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan 7 päivän sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Palkinto postitetaan tavoitetuille ja yhteystietonsa toimittaneelle voittajalle 1.11.2021 mennessä.

6. Rekisteritiedot

Osallistujan henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan ja siitä tiedottamiseen. Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa Järjestäjälle luvan käyttää arvonnan voittajan nimeä Järjestäjän verkkosivuilla, lehdessä, eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta.

Järjestäjän tietosuojakäytäntö on nähtävissä osoitteessa:

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon postituksesta ei koidu voittajalle kustannuksia. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain tai muun pakottavan lain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

8. Kolmansien medioiden vastuuvapaus

Arvonta ei ole millään tavoin Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin, Instagramin tai vastaavan median kaikista arvontaan liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

9. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Kommentoi »