7 x lumoavan talvinen mökkimaisema
Sisustus
7 x lumoavan talvinen mökkimaisema
Unohda kaupungin loska – mökillä on oikea talvi! Puhdas lumi, raikas pakkasilma, jylhä maisema ja lämmin mökkitupa on talven paras yhdistelmä.
7.2.2017
 |
Meidän Mökki
Ryhdikäs, tummanharmaa mökki tuo mieleen Amerikan pohjoisten vuoristojen talot. Jyrkälle katolle ei kerry lunta, ja tupaa kiertävällä terassilla on mukava istua talvista puutarhaa ihaillen.
Modernissa hirsimökissä on siinäkin iso terassi. Terassin seinät ovat lämpimän ruskeaa puuta, mutta rakennuksen kyljet ovat mustaksi käsiteltyä lautaa. Tuvan lasiseinästa avautuu huikea vaaramaisema.
Kittilän Levitunturilla tykkilumi kuorruttaa maiseman satumaiseksi. Osansa huurusta saavat myös rakennukset kuten tämä komea kelomökki.
Järven rannassa kohoava rintamamiestalo muuttui remontissa upeaksi huvilaksi. Lasitetulta parvekkeelta ja alaterassin paljusta on nyt hyvä ihailla talviluontoa.
Lumen peittelemät ulkokalusteet ovat kuin puutarhaveistoksia. Tumma, pyöröhirsinen mökki taas on kuin Grimmin saduista.
Vastasataneen lumen keskellä hehkuva punamultainen hirsimökki on talven iloisimpia näkyjä. Monet lyhdyt odottavat illan hämärtymistä, jolloin maisema muuttuu toisella tavalla tunnelmalliseksi.
Sininen hetki Kittilän korkeudella ja kaukana taajamien valoista on todella sininen. Joen törmälle, tiettömään erämaahan rakennettua kelomökkiä rauhallisempaa paikkaa ei olekaan!

Lue lisää:

2 kommenttia