6 x tekstit sisustuksessa
Sisustus
6 x tekstit sisustuksessa
Kirjaimet miellyttävät silmää, olivatpa ne seinässä, kyltissä tai vaikka pöydän jalassa. Parhaimmillaan nämä arjen aforismit saavat hyvälle mielelle.
29.2.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
1. Koukerofontti luo naisellista huvilatunnelmaa. Tässä kodissa tanssitaan varmasti tangoa pitkähapsuinen silkkishaali harteilla ja punainen ruusu korvan takana!
2. Liitutaulutarralla päällystetyt jääkaapin ja pakastimen ovet ovat mainio idea. Niihin voi kirjoittaa reseptejä, puutelistaa tai viestejä perheenjäsenille.

3. Pieni kyltti mahtuu osaksi naulakkoasetelmaa. Sanaleikki tekee tekstistä mielenkiintoisen – vitsi ei ehkä avaudu ensimmäisellä vilkaisulla.

4. Kauniit kirjasimet ovat ilo silmälle, vaikka itse tekstit olisivatkin merkityksettömiä. Mutta tottahan on, että aina kannattaa unelmoida.

5. Mustat valaisimet, tekstillä koristeltu laudanpätkä, mustilla listoilla kehystetyt valokuvat, musta kirjoituskone ja musta työpöytä muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Jopa narsissien ruukku on musta!
6. Missä kaikkialla voi olla kirjoitusta? Ainakin liinassa, pöytälevyssä, pöydän jalassa ja penkissä. Vain mielikuvitus on rajana.
Kommentoi »