6 parasta mättöruokaa vegeversiona – kerran kokeiltuasi teet näitä joka viikko!
Ruoka
6 parasta mättöruokaa vegeversiona – kerran kokeiltuasi teet näitä joka viikko!
Burgeria, pizzaa, mac & cheese ja muita meheviä mättöruokia! Kokeile näitä kasvisherkkuja – vannomme, että jäät koukkuun!
2.3.2018
 |
Maku

1. Rapeat paprikaquesadillat

Tortillat taipuvat myös meheviksi quesadilloiksi. Levitä kahden tortillaletun väliin cheddarjuustoraastetta ja punasipuli-paprikaseosta, ja paista pannulla rapeaksi. Juustoiset paprikaquesadillat ovat ihanan helppoa ja hyvää syötävää. Täydellistä kasvismättöruokaa!

2. Kyllä, juustomakaronia vegaanisena!

Lohturuokaklassikko mac and cheese onnistuu myös vegaanisena, sillä voit tehdä yhdysvaltalaisen juustomakaronilaatikon myös ilman juustoa.

3. Suupielet rasvassa ja hymy huulilla

Ooolalaaa mitkä leivät! Trendikkäät cubanos-leivät maistuvat kaikille. Molemmilta puolilta voideltavat leivät ovat ihanan rapeita ja mojo-kastike antaa vege-cubanoseille lisää makua ja raikkautta.

4. Täydellisen burgerin metsästäjälle

Etsitkö täydellistä kasvishampurilaista? Nyt ei enää tarvitse, sillä se on tässä! Maukkaat kasvisburgerit täytetään suussasulaviksi itse tehdyillä hernerouhepihveillä, tofulla sekä wasabilla maustetulla soijajogurtilla.

5. Tuhannen maun maasta

Marokkolaisittain maustettu soijarouhe tekee tästä kasvispizzasta herkkua. Lempeän tulisten kasvispizzojen juju on tattarista leivottu, kuitupitoinen pizzapohja.

6. Pizzapohja munakoisosta

Mehevä munakoisoviipale haastaa tavallisen pizzapohjan! Munakoisopizzat valmistuvat nopeasti ja maistuvat hyviltä myös jäähtyneinä.

Kommentoi »