Avotakka

6 juhlapöydän katseenvangitsijaa – katso sisustusarkkitehdin designvalinnat

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Finnish Design Shop
6 juhlapöydän katseenvangitsijaa – katso sisustusarkkitehdin designvalinnat
Rohkea leikittely väreillä ja muodoilla antaa katseltavaa juhlakattaukseen. Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä valitsi kuusi katseenvangitsijaa juhlapöytään verkkokaupan valikoimista.
Teksti Avotakka
Kuvat valmistajat ja maahantuojat

1. Väri-iloa

Helmikkä-kangas, 37 €/m. Marimekon afrikkalaisvaikutteinen Helmikkä-kangas lumoaa kirkkailla sävyillään ja Aino-Maija Metsolan rönsyilevällä kukkakuosilla.

2. Pallo korkkina

Oak-viinikarahvi, 34,90 €. Selkeälinjainen Sagaformin Oak-karahvi on suupuhallettua lasia, ja korkkina toimii hauska tammipallo.

3. Servietti kuin origami

Iittala × Issey Miyake -servietti, 39,90 €. Lautasliina kiehtoo origamia muistuttavalla muodollaan ja laskostuu kuin itsestään juhlien jälkeen.

4. Luo oma sommitelma

Stoff-kynttilänjalka, 114 €. Tanskalainen Just Right on tuonut takaisin Werner Stoffin 1960-luvun kynttilänjalan, joka pinoutuu sommitelmiksi. Saatavilla kromattuna, mustana ja messinkisenä.

5. Kahvia, olkaa hyvä

Arne Jacobsen -pannu, 275 €. Arne Jacobsenin 1960-luvulla suunnittelema Steltonin kahvikannu on persoonallinen pitkine nokkineen.

6. Klassikon ainesta

Alfredo-maljakko, 135 €. Alfredo Häberlin Georg Jensenille suunnitteleman lasivaasin muotoilu on kiinnostava ja sävy raikas.

Nämä tuotteet löydät osoitteesta finnishdesignshop.fi.

Julkaistu: 3.5.2018
Kommentoi »