6 juhlapöydän katseenvangitsijaa – katso sisustusarkkitehdin designvalinnat
Mainos: Finnish Design Shop
6 juhlapöydän katseenvangitsijaa – katso sisustusarkkitehdin designvalinnat
Rohkea leikittely väreillä ja muodoilla antaa katseltavaa juhlakattaukseen. Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä valitsi kuusi katseenvangitsijaa juhlapöytään verkkokaupan valikoimista.
3.5.2018
 |
Avotakka

1. Väri-iloa

Helmikkä-kangas, 37 €/m. Marimekon afrikkalaisvaikutteinen Helmikkä-kangas lumoaa kirkkailla sävyillään ja Aino-Maija Metsolan rönsyilevällä kukkakuosilla.

2. Pallo korkkina

Oak-viinikarahvi, 34,90 €. Selkeälinjainen Sagaformin Oak-karahvi on suupuhallettua lasia, ja korkkina toimii hauska tammipallo.

3. Servietti kuin origami

Iittala × Issey Miyake -servietti, 39,90 €. Lautasliina kiehtoo origamia muistuttavalla muodollaan ja laskostuu kuin itsestään juhlien jälkeen.

4. Luo oma sommitelma

Stoff-kynttilänjalka, 114 €. Tanskalainen Just Right on tuonut takaisin Werner Stoffin 1960-luvun kynttilänjalan, joka pinoutuu sommitelmiksi. Saatavilla kromattuna, mustana ja messinkisenä.

5. Kahvia, olkaa hyvä

Arne Jacobsen -pannu, 275 €. Arne Jacobsenin 1960-luvulla suunnittelema Steltonin kahvikannu on persoonallinen pitkine nokkineen.

6. Klassikon ainesta

Alfredo-maljakko, 135 €. Alfredo Häberlin Georg Jensenille suunnitteleman lasivaasin muotoilu on kiinnostava ja sävy raikas.

Nämä tuotteet löydät osoitteesta finnishdesignshop.fi.

Kommentoi »