Avotakka

6 ihanaa designhyllyä, jotka saavat rakastamaan järjestystä

MAINOS: Finnish Design Shop
6 ihanaa designhyllyä, jotka saavat rakastamaan järjestystä
Kauniit hyllyt ja niissä säilytettävät esineet kilpailevat huomiosta – ja rohkaisevat rakastamaan järjestystä, sanoo Finnish Design Shopin ostaja Hanna Mäkelä ja paljastaa suosikkinsa verkkokaupan valikoimasta.
Julkaistu: 16.8.2019

1. Ylellinen säväys

AYTM: Curva-hylly 105 €. Tanskalaisen AYTM:n Curva-seinähylly hurmaa muodollaan ja kullanhohtoisella värillään. Pyöreämuotoinen seinähylly antaa ylellisen säväyksen sisustukseen niin makuuhuoneessa kuin eteisessäkin ja sopii täydellisesti pikkutavaroiden ja koriste-esineiden säilytykseen.

2. Kuin taideteos

Poiat: Bastone-kaappi alk. 5990 €. Puuseppämestari Antrei Hartikaisen suunnittelema Bastone-kaappi on samanaikaisesti sisustuksen kruunaava taideteos ja käytännöllinen säilytyskaluste. Kaapin runko rakentuu ohuista puurimoista, jotka siivilöivät kauniisti valoa ja luovat upean taustan kodin kauneimmille koriste-esineille tai kirjoille. Puuhyllyt tekevät kaapista tukevan. Bastoneen on saatavilla myös ovet, jolloin se toimii loistavasti vaikkapa astiakaappina.

3. Pikkutaso

Artek: REB 007 Kaari-seinähylly 275 €. Bouroullecin veljesten Artekille vuonna 2015 suunnitteleman Kaari-sarjan seinähylly sopii kodin jokaiseen huoneeseen ja toimii niin yöpöytänä, kukkahyllynä kuin eteisen laskutasonakin. Kaaressa yhdistyvät Artekin klassikoiden tutut muodot ja materiaalit uudella tavalla.

4. Monikäyttöinen

Adea: The Botanic Shelf alk. 536 €. Pinja Rougerin ja Riikka Kantinkosken suunnittelema The Botanic Shelf -kokoelma on saanut nimensä ja inspiraationsa viherkasveista. Tammirunkoiseen hyllyn metallisia hyllylevyjä voi asetella vapaasti ja jättää niiden väliin aukkoja juuri viherkasveja varten. Kevytrakenteinen hylly sopii erinomaisesti myös kirjahyllyksi, toimistohyllyksi tai sivupöydäksi. Avoin rakenne tekee siitä myös viehättävän tilanjakajan.

5. Kevyt ja elegantti

Ferm Living: Flying Shelf , alk. 179 €. Flying Shelfin lumovoima perustuu geometristen elementtien taidokkaaseen tasapainoon. Kiinalaisen Mario Tsain luoma hylly kiinnitetään seinään kahden geometrisen kappaleen avulla, jotka antavat hyllylle samalla leikkisän ja hienostuneen ilmeen. Persoonallinen seinähylly sopii esimerkiksi koriste-esineille, valokuville tai kasveille ja se tuo hienovaraista eleganssia skandinaaviseen sisustukseen. Kokoelmaan kuuluu sekä sylinterin että pallon muotoisilla kappaleilla koristeltuja hyllyjä kromin ja messingin sävyissä.

6. Ripaus ranskalaista

Design House Stockholm: Air-senkki alk. 1720 €. Air-sarjan matala senkki toimii tyylikkäänä tasona televisiolle ja tarjoaa muille sähkölaitteille oivan piilopaikan liukuovien takana. Ranskalais-ruotsalainen Mathieu Gustafsson yhdistelee mielellään skandinaavisia ja ranskalaisia muotoiluperinteitä keskenään, ja tämä näkyy myös Air-kokoelman kohdalla: pohjoismaisen muotoilun luonnonläheiset materiaalit ja puhtaat linjat saavat ylleen elegantin ranskalaisen luonteen. Sarjaan kuuluu myös tilanjakajana toimiva korkeampi senkki sekä siro kaappi.

Kaikki säilytyskalusteet löydät osoitteesta finnishdesignshop.fi.

Kommentoi »