Kesäkurpitsa loistaa myös leivonnassa! Poimi 6 makeaa herkkureseptiä
Ruoka
Kesäkurpitsa loistaa myös leivonnassa! Poimi 6 makeaa herkkureseptiä
Kesäkurpitsaleivonnaiset ihastuttavat! Kesäkurpitsa tuo leivoinnaisiin ripauksen mietoa makua, mutta sitäkin enemmän kosteutta ja mehevyyttä. Tässä viisi herkkusuiden suosikkireseptiä, joihin upotat kesäkurpitsasadon!
Julkaistu 8.8.2018
Maku

Kesäkurpitsa-mokkapalat

Inhoatko kuivia mokkapaloja? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa näihin kesäkurpitsa-mokkapaloihin, jotka ovat ihan kuin toiselta planeetalta! Supermehevät ruudut ovat kaiken lisäksi vegaaniset, ja resepti sisältää myös hauskan koristeluvinkin. Nam!

Kesäkurpitsa-kaakaokakku

Kesäkurpitsa tykkää kaakaosta! Upota siis napakat, pienet kesäkurpitsat mehevään kaakaokakkuun ja valuta pinnalle reilusti kahvilla ja kaakaolla aateloitua kuorrutetta. Koristele kaakaokakku kesäkurpitsasuikaleilla tai säilytä yllätys ja anna vieraiden arvata, mitä kakussa on.

Kesäkurpitsakakku pellillä

Jos luotat klassikoihin, tartu tähän porkkanakakun sukulaiseen, joka on ollut lukijoiden lemppariresepti jo vuosia. Kesäkurpitsakakun mehevyyden salaisuus piilee rypsiöljyssä, reilussa määrässä raastettua kesäkurpitsaa sekä ihanassa tuorejuustokuorrutteessa. "Tosi hyvä kakku! Tästä tuli yksi suosikeistani. Helppo tehdä eikä tarvitse mitään ihmeaineita", kommentoi ohjeella leiponut kävijämme.

Kesäkurpitsa-limettikakku

Tykkäätkö sitruksella maustetuista leivonnaisista? Haluatko leipoa tarjottavia etukäteen? Tämä kesäkurpitsa-limettikakku on täydellinen sinulle. Älä anna kuivakakkumaisen olomuodon hämätä, sillä tämä kesäkurpitsakakku ON kostea. Parhaimmillaan kakku on seuraavana päivänä leipomisesta, mutta se säilyy herkullisena useamman päivän ajan.

Kesäkurpitsakakku

Tähän reilun kokoiseen, tuorejuustolla ja kermalla kuorrutettuun kesäkurpitsakakkuun kurpitsaraaste sopii aivan täydellisesti. Paista kakku irtopohjavuoassa, halkaise ja täytä tai oikaise ja tee taikina helposti pellillä. Muista myös lisätä kakun päälle rapsakat pistaasit, jotka ovat täydellinen pari mehevälle kakulle.

Kesäkurpitsa-suklaabrowniet

Kosteita, tahmeita, meheviä ja ihanan suklaisia! Kesäkurpitsa-suklaabrowniet villitsevät kahvipöydän herkkusuut takuuvarmasti. Lupaamme myös, että tähän ihanaan brownieen ihastuvat hekin, jotka eivät muuten innostu kesäkurpitsasta. Suosittelemme!

1 kommentti