Kotivinkki

5 vinkkiä lapsen hyvään uneen


Kaupallinen yhteistyö: Unikulma
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Lapselle hyvä uni on kasvun ja kehityksen kannalta ehdottoman tärkeää. Kun lapsi nukkuu hyvin, koko perhe voi hyvin. Katso video ja lue vinkit lapsen hyvään uneen!

1. Tee lapsen nukkumisympäristöstä mukava ja rauhallinen, jolloin lapsi menee mielellään nukkumaan. On tärkeää, että patjat, peitto ja tyyny ovat helposti pestäviä ja valmistettu laadukkaista materiaaleista.

2. Laita lapsi ajoissa nukkumaan. Älä odota, että lapsi on yliväsynyt, sillä se vaikeuttaa rauhoittumista.

3. Pidä erityistä huolta hygieenisyydestä. Kaikki Unikulman patjat, tyynyt ja peitot ovat helposti pestäviä ja nopeasti kuivuvia. Tämä helpottaa lapsiperheen kiireistä arkea.

4. Pidä kiinni nukkumaanmenoajoista. Ole johdonmukainen sekä arjessa että lomalla. Epäsäännöllisyys muuttaa lapsen unirytmiä.

5. Luo toistuvat nukkumaanmenorutiinit. Tee samat asiat joka ilta samassa järjestyksessä, jotta lapsi oppii ennakoimaan iltatoimet.

Ainutlaatuinen tarjous Unikulmalta

Klikkaa tutustumaan tuotteisiin ja käytä -20 % tarjous!

Etu koskee vain Unikulman valmistamia omia normaalihintaisia tuotteita ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa Unikulman myymälöissä ja verkkokaupassa koodilla A-asiakas 9.12.2016 asti.

Julkaistu: 27.9.2016