5 ruokaa, joita alkaa kummasti tehdä mieli heti syksyn alkaessa

5 ruokaa, joita alkaa kummasti tehdä mieli heti syksyn alkaessa
Ilmojen viiletessä kaipaa lohdullisia, lämpimiä ruokia. Tässä viisi reseptiä, jotka sopivat syksyyn yhtä varmasti kuin sadetakki ja kumisaappaat.
Julkaistu: 4.9.2019

1. Linssikeittoa lusikoidessa miettii aina, miksei sitä tee useammin

Tomaatti-linssikeitto lämmittää, ja keittoa valmistuu edullisesti kunnon satsi – kaiken lisäksi maku on aivan ihana. Kurkkaa keiton ohje täältä!

2. Kukapa ei rakastaisi uuniperunoita

Uuniperunat maistuvat koko perheelle! Mikä parasta, kukin saa valita täytteeksi oman suosikkinsa (tai vaikka useamman). Tässä jutussamme on uuniperunoiden ohje sekä 4 erilaista täytevaihtoehtoa.

3. Burgundinpata – pataruokia ei kukaan kuvittelekaan hauduttavansa keskellä kesää

Aika kaivaa uunipata esiin kesätauon jälkeen! Mikään ei tuoksu ihanammalta kuin uunista nostettu pata, jonka kantta varovasti raottaa. Herkullisen burgundinpadan ohjeen löydät täältä. Kasvispataa kaipaava voi testata esimerkiksi lämmittävää linssipataa.

4. Punajuuri-fetapastaa syödessä syksy tuntuu asteen verran lohdullisemmalta

Pasta, tuo lohturuokien ykkönen, pelastaa päivän kuin päivän. Kurkkaa punajuuri-fetapastan ohje!

5. Rakastettu uunilohi ei perusteluja kaipaa

Uunilohi perunamuussilla on lohdullisten arkiruokien suosikki. Mitä jos ottaisit kokeiluun perinteisen uunilohen lisäksi teriyaki-maustetun uunilohen? Nam!

+ Lisukkeeksi pataleipä

Syksyn ruokien kaveriksi ei voisi sopia mikään paremmin kuin pataleipä. Se valmistuu todella pienellä vaivalla. Ota pataleivän ohje talteen täältä ja tee leipä vaikka huomiseksi!

Kommentoi »