5 musiikkilaitetta, jotka eivät pilaa sisustustasi
Sisustus
5 musiikkilaitetta, jotka eivät pilaa sisustustasi
Parhaimmillaan kaiuttimet ja musiikkilaitteet sulautuvat kodin sisustukseen. Uutuuslaitteiden muodot, väritys ja verhoilumateriaalit mukailevatkin viimeisimpiä sisustustrendejä.
20.9.2016
 |
Avotakka
Oslo-kaiutin on verhoiltu Kvadratin tekstiilillä, joten käsilaukkua muistuttava Bluetooth-kaiutin näyttää hyvältä vaikka sohvapöydällä. Vifan mallistossa on myös kannettavat Helsinki, Tukholma sekä Kööpenhamina -kaiuttimet, joissa on samankaltaiset kaarevat muodot. 499 €, Vifa.
Model One -radio on klassikko, joka sopii yhtä hyvin keittiöön kuin kirjahyllyyn. Sen selkeä muotoilu ja hyvä ääni on yhä lyömätön yhdistelmä. Nostalgikkoja miellyttää se, ettei laitteessa ole digitaalista näyttöä. Model One BT -radiossa on langaton Bluetooth-järjestelmä. 299 €, Tivoli Audio
Hifilaitteiden ystäviä ilahduttavat kompaktit kaiuttimet, jotka sopivat luontevasti vanhaan Lundia -tai varastohyllyyn. Jamo Digital DS4 -kaiuttimien puukotelo on verhoiltu joko mustalla tai valkoisella keinonahalla. 219 €, Luurinetti

Tässä ei ole termoskannu vaan BeoSound1-kaiutin, joka voisi olla myös Tähtien sota -elokuvan hahmo. Kannettava kaiutin sopii kodin kaikkiin tiloihin kylpyhuoneesta makuuhuoneeseen. 1 330 €, Bang & Olufsen.

Helsinkiläinen Uploud Audio valmistaa kaiuttimia, joihin saa omaan sisustukseen sopivan tekstiilikuoren. Speakerwear-kaiutinsuojat ommellaan Seinäjoella. UA1 -kaiutin 499 € ja Speakerwear 59 €.

Lue lisää:

Kommentoi »